İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Polis memuru sosyal medyada isyan etti: "Biz 'gugo' muyuz'

Polis memuru sosyal medyada isyan etti: "Biz 'gugo' muyuz?"

KKTC polis teşkilatında görev yapan Olgun Ayalı isimli bir polis memuru, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımla haklarını alamadıklarını ifade ederek isyan etti.

Yayın Tarihi: 12/10/17 12:34
okuma süresi: 3 dak.
Polis memuru sosyal medyada isyan etti: "Biz 'gugo' muyuz?"
A- A A+
KIBRIS POSTASI – Sosyal Medya

KKTC polis teşkilatında görev yapan Olgun Ayalı isimli bir polis memuru, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımla haklarını alamadıklarını ifade ederek isyan etti.

Olgun Ayalı isimli polis, paylaşımında hem haklarını alamadıkları hem de zor çalışma koşulları nedeniyle siyasilere tepki gösterdi.

Meclis önünde geçtiğimiz gün yapılan eylemde meclisin güvenliğini sağlamak amacıyla yola dizilen polisleri süs bitkisi "gugo"ya benzeten polis, siyasilere tepki göstererek, "siz oturabildiğiniz kadar rahat oturun oralarda, biz alışkınız ezilmeye. 'Gugo' görevi de yaparız, bariyer görevi de. 24 saat görev yaparız" dedi.

Olgun Ayalı isimli polise teşkilat içinden ve dışından destek yağdı.

Polisin söz konusu paylaşımı şöyle:

"GUGO GÖREVİ

Dün yeni görevimizi de yerine getirdik. Canlı 'gugo' görevi yaptık, napalım sayın vekillerimiz meclisi yeniledi, bütün para oraya gitti.

Bişey değil ama siz oturabildiğiniz kadar rahat oturun oralarda. Biz alışkınız ezilmeye, Gugo görevi de yaparız, bariyer görevi de 24 saat görev yaparız ve görevden çıkmadan devam ederiz.

Akşam saat 21.00 veya 24.00'a kadar hiç önemli değil. Aç da kalırız susuz da o da önemli değil. Çalıştığımız fazla mesai olarak yüzde 25'ine kadar ödeniriz o da önemli değil.

İnsan haklarına da uymamanız da önemli değil çünkü biz kamu görevlisiyiz dediniz de merak ettim diğer devlet dairelerinde çalışan kamu görevlileri nerede?

Hiçbiri orada değildi, hiçbiri. Gugo ve bariyer görevi yapmadılar akşamlara kadar. Neden? Çünkü bizler meclisimizi halkımızı güvenliğini sağlayan iç güvenliği garantörü olan polisler kamu güvenlik görevlisiyiz sayın vekiller.

Siz meclisi yenileyin, rahat oturun, biz 'gugo'. Alacak para yoksa 'gugo' ve bariyer görevi de yaparız önemli değil ama şu önemli, biliniz: "polis 25 yılını tamamladıktan sonra ödül olarak emeklilik hakkını hem maaş hem ikramiyesini kazanmak ister. Bu bizim hakkımız! PAYLAŞ: POLİS VE POLİS EMEKLİLERİ VE SİVİL DOSTLARIM"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.