İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı, Özgürgün'ü tiye aldı, Özyiğit "sahte kahramanlık"la suçladı

Harmancı, Özgürgün'ü tiye aldı, Özyiğit "sahte kahramanlık"la suçladı

<p>Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ve TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Ulusal Birlik Partisi'nin dün akşam yapılan 42. Yıl resepsiyonunda konuşan Başbakan ve UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün'ün "UBP'ye meydana okumak yürek ister, bu salondan çağrı yapıyorum erken seçime gidelim" sözleri üzerine sosyal medya hesabı üzerinden tiye aldı.</p>

Yayın Tarihi: 12/10/17 14:28
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı, Özgürgün'ü tiye aldı, Özyiğit "sahte kahramanlık"la suçladı
A- A A+
KIBRIS POSTASI – Sosyal Medya

Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ve TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Ulusal Birlik Partisi'nin dün akşam yapılan 42. Yıl resepsiyonunda konuşan Başbakan ve UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün'ün "UBP'ye meydana okumak yürek ister, bu salondan çağrı yapıyorum erken seçime gidelim" sözleri üzerine sosyal medya hesabı üzerinden tiye aldı.

Harmancı yaptığı paylaşımda, Özgürgün'ün sözlerini "seçime gidelim, jet hızıyla gidelim, efelenerek gidelim… Konuşmaktan gidilemeyen diyar" yazarak eleştirdi.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ise Özgürgün'ü "sahte kahramanlık yapmakla" suçladı.

Özyiğit'in açıklaması şöyle:

"Başbakan H.Özgürgün bırakın samimi olmamayı, ayni zamanda "sahte kahramanlık" yapıyor.

Altı ay önce gene hodri meydan çekmişti. Buna TDP olarak ayni anda karşılık vererek 2 Temmuz 2017 tarihini önermiştik. CTP önce güvensizlik önergesi vermiş, sonra da bizim önerimize destek vermişti.

Önerimiz üzerine Sn. Başbakan kaçacak delik aramış ve ortağı DP Başkanı S.Denktaş'a 15 Nisan 2018 tarihini önertmişti. Ne ilginçtir ki "hodri meydan çekenler" bu önerilerin hiçbirini komitede görüştürmediler bile. Şimdilerde yine hodri meydan çekenler var. Safsatayı bırakın ve samimi olun. Önce komitede görüşülmekte olan Seçim ve Halkoylaması Yasası'nı "halkın iradesini en adil ve en demokratik olarak yansıtacak" şekilde yeniden düzenleyelim ve "olabilecek en erken zamanda" seçime gidelim.

TDP hazırdır ya SİZ ! Bu topluma çektirdiklerinizin hesabını vermeye hazır olun. Az kaldı."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.