İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Özgürgün: "Erhüman'dan UBP'nin takip edeceği yolu değil, CTP'nin arzu ettiği seçim tarihini açıklamasını istedim"

Özgürgün: "Erhüman'dan UBP'nin takip edeceği yolu değil, CTP’nin arzu ettiği seçim tarihini açıklamasını istedim"

Başbakan Hüseyin Özgürgün, CTP Genel Başkanı Erhürman'dan, Ulusal Birlik Partisi'nin(UBP) takip edeceği yolu değil, CTP'nin arzu ettiği seçim tarihini açıklamasını istediğini söyledi.

Yayın Tarihi: 12/10/17 15:46
okuma süresi: 2 dak.
Özgürgün: "Erhüman'dan UBP'nin takip edeceği yolu değil, CTP’nin arzu ettiği seçim tarihini açıklamasını istedim"
A- A A+
Başbakan Hüseyin Özgürgün, CTP Genel Başkanı Erhürman'dan, Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) takip edeceği yolu değil, CTP'nin arzu ettiği seçim tarihini açıklamasını istediğini söyledi.

Bir kabulünde konuyla ilgili bir soruya yanıt veren Başbakan Özgürgün, Erhürman'a çağrısının gayet samimi ve net olduğunu belirterek, "Keşke, partilileri önünde coşarak UBP'ye hodri meydan çektiği gün, mimarı olduğu düzenlemeye muhtaç seçim yasasının Meclis Komite ve Genel Kurul aşamalarını ve YSK ile işlemleri unutmasaydı" dedi.

Başbakan Özgürgün, konuyla ilgili soru üzerine şunları söyledi:

"Ulusal Birlik Partisine erken seçim çağrısı yapan CTP Genel Başkanı Erhüman'dan UBP'nin takip edeceği yolu değil, CTP'nin arzu ettiği seçim tarihini açıklamasını istedim.

Medyaya yansıdığı şekliyle, partililerine hitaben konuşmalarında UBP'ye meydan okuyarak erken seçim talebinde bulunan CTP Genel Başkanı Erhürman'a partimizin dün akşamki etkinliğinde çağrım gayet samimi ve nettir.

Sayın Erhürman erken genel seçim tarihi belirleme yerine UBP'den taleplerde bulunma yoluna gitmiştir. Keşke, partilileri önünde coşarak UBP'ye hodri meydan çektiği gün, mimarı olduğu düzenlemeye muhtaç seçim yasasının Meclis Komite ve Genel Kurul aşamalarını ve YSK ile işlemleri unutmasaydı."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.