KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

LTB, yeni sezonu 18 Ekim'de "Kara Tahta" ile açacak

LTB, yeni sezonu 18 Ekim’de “Kara Tahta” ile açacak

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu (LBT), yeni sezonu 18 Ekim'de "Kara Tahta" oyunu ile açacak.

Yayın Tarihi: 12/10/17 17:24
okuma süresi: 2 dak.
LTB, yeni sezonu 18 Ekim’de “Kara Tahta” ile açacak
A- A A+
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu (LBT), yeni sezonu 18 Ekim'de "Kara Tahta" oyunu ile açacak.

LBT'den yapılan açıklamaya göre, Orkun Bozkurt ve Aysan Özcezarlı'nın yazdığı, Cem Aykut'un yönettiği, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği işbirliğiyle sahnelenen "Kara Tahta" oyunu saat 20.00'de Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'nda perde açacak.

Birbirinden farklı meslek gruplarından oluşan Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Yetişkinler Atölyesi amatör oyuncularının rol aldığı oyunda, özel gereksinimli bireylerin günlük yaşantısında yaşadığı engeller anlatılıyor.

Oyunun biletleri, mesai saatlerinde Lefkoşa Belediye Tiyatrosu gişesinden ve www.biletinial.com adresinden satın alınabilir.

ATÖLYE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Diğer yandan Lefkoşa Belediye Tiyatrosu bu yıl da yeni sezonda çocuklar, gençler ve yetişkinler için atölye çalışmalarını sürdürüyor.

Deniz Çakır'ın eğitmenliğinde gerçekleşen çocuklar için atölye çalışmaları, 14 Ekim'den itibaren her cumartesi saat 14:30'da gerçekleşecek.
Bu çalışmalara ilkokul çağındaki çocuklar katılabilecek.

Melihat Beşe'nin eğitmenliğinde devam eden gençler için atölye çalışmaları, ortaokul ve lise çağındaki gençlere yönelik, 17 Ekim Salı gününden itibaren her salı saat 18.00'de gerçekleşecek.

Cem Aykut'un eğitmenliğindeki yetişkinler atölyesi ise çarşamba günleri saat 17.30'da Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'nda yapılacak.

Kayıtlar, mesai saatlerinde Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'na yapılabilecek.Detaylı bilgi 227 87 82 numaralı telefon ile https://www.facebook.com/lefkosabelediye.tiyatrosu/ adresinden elde edilebilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.