EMLAK
okuma süresi: 3 dak.

Kıbrıs Town Houses projesinde son Tailor Made tipi villa!

Kıbrıs Town Houses projesinde son Tailor Made tipi villa!

Eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla, Kıbrıs esintili bir fırsat. Kıbrıs Town Houses projesinin en özel konut tiplerinden Tailor Made için artık son şans.

Yayın Tarihi: 23/10/17 14:45
okuma süresi: 3 dak.
Kıbrıs Town Houses projesinde son Tailor Made tipi villa!
A- A A+

Eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla, Kıbrıs esintili bir fırsat. Kıbrıs Town Houses projesinin en özel konut tiplerinden Tailor Made için artık son şans.

2017 yazına damgasını vurdu Kıbrıs Developments. Merakla beklenen projesi Kıbrıs Town Houses, Kıbrıs Panayırı'nda yatırımcısıyla buluştu.

Alsancak'ta Çıkarma Plajı'nın ve Milli Park'ın hemen yanında yer alan, merkezi konumu ile dikkat çeken projede 4 farklı konut tipi var. Concept, Compact, Solo ve Tailor Made konut tiplerinin her biri farklı hedef kitleler için ustalıkla tasarlandı.


Hepsi çok sevildi, hızlı bir satış grafiği çizdi. Hatta yeni satış rekorları bile kırıldı bu projede. Fakat daire fiyatına müstakil yaşam sunan projede, konut tipleri arasında en büyük ilgi gören Tailor Made oldu.

ÖZEL VILLA İÇIN SON FIRSAT

"Kıbrıs Town Houses projesinin en büyük evi" olarak gösterilen Tailor Made tipi villalar hızla tükeniyor. 205 metrekarelik 3+1 dublex villalardan 10 adet vardı, sadece 1 tane kaldı.

Bu konut tipinin kendine özel müstakil bahçesi bulunuyor. Tailor Made modelinin girişinde eski Kıbrıs kapıları kullanılırken, iç mimarisinde de karo ve mertekler gibi yine yerel mimari tasarım elemanları dikkat çekiyor.


Tailor Made villanın fiyatı 265 bin sterlinden başlıyor. Bu projeye özel Türkiye İş Bankası 20 yıl, yani tam 240 ay vadeli Natamam Konut Kredisi fırsatı sunuyor.

HERKESE ÖZEL BİR KONUT MODELİ

Diğer konut tiplerine gelince..

Compact isimli model, projenin 1+1 konut tipi. Fakat geniş bir model. 66 metrekarelik kullanım alanıyla, birçok 2+1'den daha rahat bir yaşam sunuyor. Bu modelin fiyatı 79 bin sterlin.

Concept, Kıbrıs Town Houses'ın 2+1 avlulu konut modeli, 117 metrekare. Her bir konutun zemin katta kendine özel bir bahçesi, birinci katta balkonu var. Merkezinde ise bir iç avlu yer alıyor. Bu modelin fiyatları 119 bin sterlinden başlıyor.


Son model ise Solo. Solo engelsiz bir konut tipi. 192 metrekare. Kendine özel müstakil bahçesi ve 45 metrekare çatı katı terası var. Solo modelinin giriş kapıları olarak, eski Kıbrıs kapıları kullanılıyor. Bu modelde ise başlangıç fiyatları 235 bin sterlin.

Proje Detaylarını İncelemek İçin: http://kibris.town/

Telefon İle Bilgi Almak İçin: 0 392 444 52 77

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.