İSKELE
okuma süresi: 3 dak.

Arıklı: "And içtik, meşaleyi zafere ulaştıracağız"

Arıklı: "And içtik, meşaleyi zafere ulaştıracağız"

Yeniden Doğuş Partisi dün akşam (Pazartesi) Kaplıca köy ziyareti gerçekleştirdi. Kalabalık bir topluluğa hitap eden YDP heyetinde İskele bölgesi aday adayları da yer aldı.

Yayın Tarihi: 31/10/17 11:47
okuma süresi: 3 dak.
Arıklı: "And içtik, meşaleyi zafere ulaştıracağız"
A- A A+
Yeniden Doğuş Partisi dün akşam (Pazartesi) Kaplıca köy ziyareti gerçekleştirdi. Kalabalık bir topluluğa hitap eden YDP heyetinde İskele bölgesi aday adayları da yer aldı.

Toplantıda konuşan ilk konuşmayı yapan İskele İlçe Başkanı ismet İlkan, bu bayrağı her şeye rağmen dalgalandıracaklarını zaferin kaçınılmaz olduğunu söyledi. İskelenin KKTC nin en geri kalmış bölgesi olduğunu söyleyen İlkan; "İskele'nin kaderini değiştimek bize nasip olacak" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Turan Büyükyılmaz ise, YDP nin bir misyon partisi olduğunu, kronikleşmiş meseleleri ancak reformcu zihniyete sahip YDP nin çözebileceğini, bu sorunları yaratan partilerin bu sorunları çözmesinin imkansız olduğunu söyledi ve; "Ya bu sorunlar kaderimiz diyip çocuklarınızın bile bu sorunlarla yaşamasına izin vereceksiniz veya bu bozuk sistem bizim kaderimiz değildir diyerek isyan bayrağını açacak ve YDP ye destek vereceksiniz" dedi.

Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ulaş ise ülkenin kaosa sürüklendiğini, ülkeyi yönetenlerin ise koltuk derdinde olduğunu söyledi. Ulaş; "Biz inanan insanlarız. Peygamberimiz diyor ki, insanlar layık oldukları şekilde yönetilir. Kimseden şikayet etmeye hakkımız yok. Yıllardır alternatif olmadığı için bu partileri seçtik. Ama artık alternatifiniz var. YDP ye mühür vurun ve bu insanlardan kurtulun" dedi.

YDP aday adaylarından Ejder Aslanbaba ise, Milletvekili olduğu dönemde bölge için yaptığı hizmetleri anlattı ve "Meclis kürsüsünde bana yapılan ahlaksız bir rüşveti deşifre ettim. Bana rüşveti verenler konuşulmuyor da rüşveti Meclis kürsüsünde açıklayan insan sorgulanıyor. Bu nasıl bir zihniyetle yönetildiğimizi, nasıl bir ötekileştirmeye maruz kaldığımız gösteriyor. Rüşveti açıklamayıp cebime atsam kimse bir şey demeyecekti. Ama rüşvetçileri açıklamak suç oldu" dedi.

Yapılan diğer konuşmaların ardından son konuşmayı yapan genel Başkan Erhan Arıklı, parti seçim bildirgesi ve YDP nin yapacağı icraatlardan bahsetti. Arıklı; "Aslında sorunları çözmek için çok fazla düşünmeye gerek yok. Türkiye ile imzalanmış ekonomik reform programları var. Bunları yeniden ele alıp, KKTC gerçeklerine uyarlayarak yeni bir reform paketi hazırlamak ve bunu hayata geçirmek yeterli. Halkımızı da, Türkiye'yi de kandırmayacağız. Yeni bir reform paketi hazırlayacak, imzalayacak ve imzamızın arkasında duracağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.