ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

En İyi Yılbaşı Tatili İçin Uludağ'ı Tercih Edin

En İyi Yılbaşı Tatili İçin Uludağ’ı Tercih Edin

Uludağ, Bursa iline bağlı ortalama yüksekliği 2.543 metre olan ülkemizin en ünlü ve en büyük kış sporları merkezi konumundadır. <strong>Yılbaşı otelleri</strong>, bölgeye ilk karın düşmesi ile birlikte kış sporu yapmak ve yeni yıl kutlamak isteyen yerli ve yabancı turistleri bölgeye beklemektedir.

Yayın Tarihi: 13/11/17 06:03
okuma süresi: 3 dak.
En İyi Yılbaşı Tatili İçin Uludağ’ı Tercih Edin
A- A A+
Uludağ, Bursa iline bağlı ortalama yüksekliği 2.543 metre olan ülkemizin en ünlü ve en büyük kış sporları merkezi konumundadır. Yılbaşı otelleri, bölgeye ilk karın düşmesi ile birlikte kış sporu yapmak ve yeni yıl kutlamak isteyen yerli ve yabancı turistleri bölgeye beklemektedir. Uludağ, yılbaşı kutlamaları konusunda ülkemizde oldukça popüler durumda olduğu için, Uludağ otelleri yılın son aylarına yaklaştığımız bugünlerde tam kapasite çalışmaktadır. Kaliteli kayak merkezleri ve beş yıldızlı otellerin fazlalığı, bölgeye ilk kez ulaşacak olan turistlerin ilgisini çekmektedir. Her yıl özel olarak hazırlanan yılbaşı otelleri, çeşitli yeni yıl programları ve eğlence seçenekleri ile konuklarına eşsiz bir yılbaşı gecesi yaşatmaktadır.

Yılbaşı Tatilinde Kış Sporlarıyla Eğlenin

Marmara Bölgesinin en yüksek dağı konumunda olan Uludağ, sezon içerisinde ortalama 2 milyon turiste ev sahipliği yapmaktadır. Ülkemizin ilk modern teleferiği de 1963'te Uludağ bölgesinde açılmış olup kış turizminin başlatılması ve yaygınlaştırılması sağlanmıştır. Bölgede bulunan beş yıldızlı kayak otelleri, verdikleri kaliteli hizmet ve ziyaretçileri kayak sporu için teşvik etmesiyle tatilcilere eğlence günler yaşatmaktadır. Yeni yılın ilk günlerinde Uludağ'da olan tatilciler, kayak yaparak, doğa yürüyüşleriyle veya kar motoru üzerinde tüm yılın stresini atmaktadır. Yılbaşı otelleri, ilk defa kayak sporu yapacak konuklarına malzeme ve eğitim konusunda destek vermektedir. Ayrıca bölgede bulunan Uludağ Milli Park'ı yürüyüş ve kamp yapmak, çevreyi keşfetmek isteyenlerin en çok tercih ettiği yer halinde bulunuyor.

Tüm Yılın Stresini Şifalı Havuzlarda Atın

Uludağ, kayak merkezlerinin yanında enfes şifalı suları ve termal havuzlarıyla da popüler durumda bulunmaktadır. Bölgede yer alan termal oteller, tatil için Uludağ'ı tercih eden yaşlı tatilciler veya sağlık problemi olan konuklar için mükemmel bir tercih olarak görülüyor. Doğal kaynak suları üzerine kurulu olan Uludağ, Terme Kaplıcaları, Karamustafa Ilıcası gibi halka açık şifalı sularla tatilcilerin stresini atmasını sağlıyor. Termal otellerde bulunan açık-kapalı havuzlar ve spa-masaj salonları ile uzman sağlık ekipleri yerli ve yabancı tatilcilerin sağlıklarına kavuşarak bölgeden ayrılmasını sağlamaktadır. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.