İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

İnci Pars'tan iddialara yanıt: "Hamile değilim!"

İnci Pars'tan iddialara yanıt: "Hamile değilim!"

Başbakan Hüseyin Özgürgün'den hamile olduğu iddia edilen televizyon oyuncusu İnci Pars sessizliğini bozdu ve iddialara sert bir yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 30/11/17 17:36
okuma süresi: 1 dak.
İnci Pars'tan iddialara yanıt: "Hamile değilim!"
A- A A+

Bir süredir kamuoyunda gündem yapılmaya çalışılan Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün boşanma süreci ve İnci Pars'ın Özgürgün'den hamile olduğu yönündeki magazinel iddialara İnci Pars sert yanıt verdi. Pars, Özgürgün'den hamile olduğu iddialarını yalanladı.

Hürriyet'e konuşan İnci Pars, şunları söyledi:

"32 beden bir kadınım ve hamile değilim. Keşke olsaydım. Amma Allah nasip ederse müstakbel eşimle çocukta istiyoruz. Hemen nikah kıyacağız. Ben Hüseyin Bey'le 4 ay önce arkadaşı olan bir akrabam vasıtasıyla tanıştım, çok da mutluyuz. Ev haberleri de yalan. Paris'e hayatımda hiç gitmedim. Kıbrıs'da ki evde benim dedem Kemal Pars'dan babama kalan ve benim doğduğum ev. Pars ailesi olarak Kıbrıs'ta tanınıyor ve seviliyoruz. O evde benim ailemden kalan ev. Bunların hepsi uydurma".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.