DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Gizemli hastalık... Teşhis konulamadı: Ölü sayısı artıyor

Gizemli hastalık... Teşhis konulamadı: Ölü sayısı artıyor

Batı Afrika ülkesi Gana'da, henüz teşhis edilemediği ileri sürülen bir hastalık sonucunda 4 öğrencinin hayatını kaybettiği bildirildi. Ashanti Bölge Bakanı Simon Osei Mensah, 11 öğrencinin öldüğünü belirterek, ölümlerin nedeni olan hastalığın henüz teşhis edilemediğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 06/12/17 07:33
okuma süresi: 1 dak.
Gizemli hastalık... Teşhis konulamadı: Ölü sayısı artıyor
A- A A+

Ashanti Bölge Bakanı Simon Osei Mensah, yaptığı açıklamada, Kumasi Academy Lisesinde bugün 4 öğrencinin henüz bilinmeyen bir hastalık sonucu öldüğünü belirtti.

Mart ayından bu yana lisede 11 öğrencinin öldüğünü belirten Mensah, ölümlerin nedeni olan hastalığın henüz teşhis edilemediğini ifade etti.
Mensah, hastalığın, tespit edilmesi ve önlenmesi için sağlık ve okul yetkilileriyle bir araya geleceklerini söyledi.

Lise'de daha önce yaşanan ölümlerin nedeninin menenjit olduğu belirtilmiş ancak otopside, ölümlerin nedeninin menenjit olmadığı açıklanmıştı.

Yetkililer, hastalığın, henüz tespit edilemeyen "gizemli bir hastalık" olduğunu kaydetmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.