İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Denktaş: "Gezici'nin İstediği 500 bini duyunca sarhoş olsam ayılırdım"

Denktaş: "Gezici’nin İstediği 500 bini duyunca sarhoş olsam ayılırdım"

Gezici anket şirketi direktörü Murat Gezici ile DP Genel Başkanı Serdar Denktaş arasındaki anket tartışması ve geçmişe ilişkin açıklamalara yansıyan "para teklifi" iddiaları sertleşti.

Yayın Tarihi: 07/12/17 07:45
okuma süresi: 5 dak.
Denktaş: "Gezici’nin İstediği 500 bini duyunca sarhoş olsam ayılırdım"
A- A A+

Denktaş'ın Gezici'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden hemen sonra kendisine 500 bin TL karşılığı genel seçimlere kadar anketlerinde birinci parti çıkarmayı teklif ettiğini açıklaması ardından Gezici "Kendisi ile bir otelde tanıştığımızda, konuşamayacak kadar içkili olduğunu gördüm, çok da üzüldüm. Denktaş'tan asla para istemedim. Bunu kanıtlaması gerek, kanıtlamazsa müfteridir" açıklaması yaptı.

Denktaş'tan ise jet yanıt geldi… DP Genel Başkanı Denktaş "İstediği 500 bini duyunca sarhoş olsam ayılırdım. Be mübarek adam hiç olmazsa ne söyleyeceğini ne açıklama yapacağını bil! Bu gezintiyi de bırak" dedi.

Denktaş, "Nihayet o tek görüşme günümüzü onayladı. Doğrudur. O gün istemişti, benden o parayı .. Aslında vermek istediği mesaj muhafazakar kesime: Bu Serdar içki içer, sarhoştur diyip gözden düşürmek aklı sıra. İçki içerim doğru. Bayramdan bayrama namazımı da kılarım dinim benim dinimdir. Sarhoş olma kısmına gelince: doğrusu kolay kolay sarhoş olmam ama istediği parayı duyunca zaten sarhoş olsaydım da ayılırdım" diye konuştu.

Kıbrıs Postası - Vatan Mehmet

Denktaş'ın Gezici'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden hemen sonra kendisine 500 bin TL karşılığı genel seçimlere kadar anketlerinde birinci parti çıkarmayı teklif ettiğini açıklaması ardından Gezici "Kendisi ile bir otelde tanıştığımızda, konuşamayacak kadar içkili olduğunu gördüm, çok da üzüldüm. Denktaş'tan asla para istemedim. Bunu kanıtlaması gerek, kanıtlamazsa müfteridir" açıklaması yaptı.

Başbakan Yardımcısı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, Gezici Araştırma Şirketi'nin, kendisinden 500 bin TL istediler iddiasını Murat Gezici cevap verdi.

Murat Gezici, Denktaş'tan para istemediklerini söyledi. Gezici, "Denktaş'tan asla para istemedim. Bunu kanıtlaması gerekir, bunu kanıtlamazsa müfteridir." Dedi.

"TANIŞTIĞIMIZDA, KONUŞAMAYACAK KADAR İÇKİLİ OLDUĞUNU GÖRDÜM"

Gezici'nin açıklaması şöyle; "Gezici Araştırma Merkezi; Kuzey Kıbrıs ciddi kapsamlı boyutta araştırmalar yapmakta ve kamuoyuna şeffaflık ilkesiyle sonuçları paylaşmaktadır. Gezici Araştırma Merkezi yakın tarihte K.K.T.C. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını bilen tek kurum olarak halkın güvenini kazanmıştır. Bizler, bu güvenin boşa çıkmaması adına, özveriyle üzerimize düşen büyük sorumluluğun bilinciyle halk için kamuoyu için sonuçları açıklamaya devam ediyoruz. Gezici Araştırma Merkezi'ni halk gözünde itibarsızlaştırmak ve kamuoyunu yönlendirmek için Gezici Araştırma Merkezine ve şahsım ''Murat Gezici'' ye iftira atılmaktadır.

Bu iftiralardan birini de; Demokrat Parti Genel Başkanı Sn. Serdar Denktaş atmaktadır. Sn. Denktaş ile bundan iki yıl önce bir otelin Restorant kısmında buluştuk. Kendisi ile tanıştığımızda, konuşamayacak kadar içkili olduğunu gördüm, çok da üzüldüm. Sn. Denktaş, partisinin başarısızlığını kapatmak amacıyla, kendisinden para istediğimi söylüyor. Sn. Denktaş'tan asla para istemedim. Bunu kanıtlaması gerekir, bunu kanıtlamazsa müfteridir. Kendileri bizden anket istemedi ve bizde teklifte dahi bulunmadık.

Vurgulamak gerekir ki Sn. Denktaş, Kuzey Kıbrıs'ın arazilerini kendi yandaşlarına ve ailesine verdiği, yolsuzluk iddalarının yüksek sesle konuşulduğu bir dönemde gündem çarpıtıyor. Gezici Araştırma Merkezi olarak, Sn. Denktaş'a yüce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hukuk devleti önünde hesap soracağız ve şikâyetçi olacağız"

DENKTAŞ: "İSTEDİĞİ PARAYI DUYUNCA ZATEN SARHOŞ OLSAYDIM DA AYILIRDIM"

Denktaş'tan ise jet yanıt geldi… DP Genel Başkanı Denktaş "İstediği 500 Bini duyunca sarhoş olsam ayılırdım. Be mübarek adam hiç olmazsa ne söyleyeceğini ne açıklama yapacağını bil! Bu gezintiyi de bırak" dedi.

Denktaş şöyle konuştu; "Bir kaç gündür bu gezinti hikâyesini sorarlar… Nihayet adamcağız bir açıklama yapmış ve demiş ki Denktaş'ı otelde gördüm sarhoştu da üzüldüm. Nihayet o tek görüşme günümüzü onayladı. Doğrudur. O gün istemişti, benden o parayı .. Aslında vermek istediği mesaj muhafazakar kesime: Bu Serdar içki içer, sarhoştur diyip gözden düşürmek aklı sıra.. İçki içerim doğru. Bayramdan bayrama namazımı da kılarım dinim benim dinimdir. Kendime göre uygularım. Gerçekten beş vakit uygulayan insana da saygı duyarım.
Sarhoş olma kısmına gelince: doğrusu kolay kolay sarhoş olmam ama istediği parayı duyunca zaten sarhoş olsaydım da ayılırdım. Mübarek adam hiç olmazsa ne söyleyeceğini ne açıklama yapacağını bil! Bu gezintiyi de bırak hadi güle güle…"


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.