İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Akacan: "Vefa ile hareket edip elimizi taşın altına koyma zamanı geldi"

Akacan: "Vefa ile hareket edip elimizi taşın altına koyma zamanı geldi"

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Milletvekili Adayı Bulut Akacan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında ülkemizin ekonomik durumuna ve dövizin yükselişinin ülkemiz üzerinde yaptığı olumsuz etkilere değindi.

Yayın Tarihi: 07/12/17 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Akacan: "Vefa ile hareket edip elimizi taşın altına koyma zamanı geldi"
A- A A+

UBP Girne Milletvekili Adayı Akacan, doğduğu zamandan beri hep sorgulayan tarafta olduğunu ama sadece sorgulamanın yeterli olmadığını söyleyerek, özellikle iş dünyası ve ekonomik alanda harekete geçmenin çok önemli olduğunu belirterek konuşmasına başladı.

Ülkemizde dövizin yükselmesi ile birlikte ekonominin zora düştüğünü sözlerine ekleyen Akacan, artık elini taşın altına koymak gerektiğinin farkına vardığını ve iş dünyasından edindiği tecrübelere güvenerek artık bu tecrübelerini Meclis'e taşımak için aday olduğu açıklamasını yaptı. Akacan ayrıca, Ulusal Birlik Partisi (UBP)'den aday olmasının nedeninin de bir icraat partisi olduğunu sözlerine ekledi.Akacan, ülkeyi geliştirmek söz konusu olduğu zaman herkesin düşüncesine değer vermek gerektiğinin altını çizdi.


AHDE VEFA

1983 doğumlu olduğunu ve kendi jenerasyonunun atalarımız gibi savaşma fırsatının olmadığını dile getiren Akacan; vefa ile hareket ederek, geçmişini unutmayan insanlar olarak hareket etmek gerektiğini ve vefalı bir jenerasyon olarak tüm şehitlerimizin gazilerimizin kanlarının boşa gitmediğini ispat için, ülkemizi daha ileriye taşımak uğruna çalışmak gerektiğini dile getirdi.

"ÜLKEYİ BİR ŞİRKET GİBİ DÜŞÜNMEK LAZIM"

Akacan son olarak sözlerine şunları ekledi;

"Ülkeyi bir şirket gibi düşünmek lazım. Nasıl ki biz burada yaptığımız ürettiğimiz evleri bütün dünyaya pazarlayabiliyorsak ülkemizi de bütün dünyaya tanıtmamız gerekiyor. Bu ülkeye yatırımcı getirmeliyiz ve halkımızı ikna etmeliyiz buna. Bütün dünyadaki ekonomik kalkınmanın en büyük formülü dışarıdan ülkeye yatırımcı getirmek. Çünkü o yaptığı yatırım halkına mutlaka artı olarak geri döner".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.