TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

65 yıl sonra tarihi adım! Erdoğan Atina'da!

65 yıl sonra tarihi adım! Erdoğan Atina'da!

TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak için Atina'da.

Yayın Tarihi: 07/12/17 11:14
okuma süresi: 1 dak.
65 yıl sonra tarihi adım! Erdoğan Atina'da!
A- A A+
TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak için Atina'da. Erdoğan'ın ziyareti, Yunanistan'a 65 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret özelliği taşıyor.Erdoğan, Yunan Parlamentosu önündeki Meçhul Asker Anıtı'na çelenk bırakacak, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak, Yunan mevkidaşı Prokopis Pavlopulos ile baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirecek.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile Başbakanlık'ta görüşecek olan Erdoğan, Çipras ile ortak basın toplantısı düzenleyecek ve heyetler arası çalışma yemeğine iştirak edecek.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, Cumhurbaşkanı Pavlopoulos ve eşi Vlasia Pavlopoulos tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan onuruna resmi akşam yemeği verilecek.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.