EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Öğrenciler çorba pişirip paylaştı

Öğrenciler çorba pişirip paylaştı

Karşılık beklemeden iyilik yapmak hedefiyle çeşitli sosyal etkinlikler gerçekleştiren İyilik Gönüllüsü gençler, bu kez kendileri çorba pişirip, öğretmenlerine ve arkadaşlarına dağıttı.

Yayın Tarihi: 20/12/17 14:35
okuma süresi: 2 dak.
Öğrenciler çorba pişirip paylaştı
A- A A+
Kıbrıs Vakıflar İdaresi ve Erenköy İyilik Gönüllüleri, Erenköy İlkokulu, Erenköy Ortaokulu ve Erenköy Lisesi'nde sandviç, meyve suyu ve çorba ikramı yaptı.

Okullarda çorba günü düzenleyen iyilik gönüllüsü öğrenciler, Vakıflar İdaresi'nin desteği ile çorba pişirip, öğretmenlerine ve okul öğrencilerine ikram etti. Öğrenciler, çorbayla birlikte ayrıca, meyve suyu ve sandviç de ikram etti. Sıcak çorba ve sandviç ikramından memnun olan öğrenciler, etkinliği düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.


Gençlerin zamanını verimli işlerle geçirmesinin önemli olduğunu ifade eden Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, gençlerin; iyi ve kaliteli eğitim almalarına, sosyal gelişimlerine yönelik iyilik projelerine her zaman destek olduklarını, ayrıca sağlıklı beslenmelerini de önemsediklerini söyledi.

Benter, gençlerin vakıf ruhunu öğrenerek yayma faaliyetlerin güzel bir etkinlik olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.