ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Yurtdışında Deniz Tatili Önerileri

Yurtdışında Deniz Tatili Önerileri

Yaz tatilini denize girip ferahlayarak geçirmek, huzurlu bir destinasyonda dinlenmek veya yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz. Bunun için farklı kültürleri görmek adına yurtdışı destinasyonları daha çok heyecanlandırır.

Yayın Tarihi: 29/12/17 12:37
okuma süresi: 5 dak.
Yurtdışında Deniz Tatili Önerileri
A- A A+
Yaz tatilini denize girip ferahlayarak geçirmek, huzurlu bir destinasyonda dinlenmek veya yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz. Bunun için farklı kültürleri görmek adına yurtdışı destinasyonları daha çok heyecanlandırır. Plajlar, eğlence mekanları ve dinlenme olanaklarının yanı sıra müzeler, kültürel noktalar, galeriler, meydanlar gibi şehrin turistik noktaları seyahatinizi zenginleştirici unsurları olacak. Eğer keşif dolu bir yaz tatili aklınızdaysa, sizin için deniziyle ve sunduğu olanaklarla öne çıkan destinasyonları öneri olması açısından bir araya getirdik;

Budva, Karadağ

Karadağ, muhteşem plajlarıyla ön plana çıkan Budva şehriyle göz kamaştırıyor. Karadağ'ın en önemli avantajı vizesiz bir destinasyon olmasıdır. Adriyatik denizi kıyılarında konumlanan Karadağ sakin denizi, tertemiz plajları ve özellikle ülkemize olan yakınlığı ile en iyi Avrupa tatil destinasyonlarından biri olacaktır. Budva hem doğa, hem deniz hem de tarihi miras bakımından oldukça zengin bir şehir olduğundan ötürü, yaz tatili için favori destinasyonlarımızdandır.

Balkan turları dahilinde Karadağ, Makedonya veya Bulgaristan gibi yerleri görüp deniz ve kültür gezisi yapabilirsiniz. Balkan turu fırsatları için https://www.prontotour.com/Paket-Turlar/Balkan-Turlari adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şeyşeller, Afrika

Afrika'ya bağlı bir ada ülkesi olan Şeyseller, Hint Okyanusu'nda yer almaktadır. Eşsiz bucaksız masmavi denizi, muhteşem ötesi plajları ile bilinir. Muhteşem plajlarında rüya gibi bir tatil yapmak mümkündür. Ayrıca tamamen farklı bir kültür sizi bekliyor olacak. Adeta tropik bir cennet havasına sahip olan adalar topluluğu, özellikle balayı çiftleri için en doğru seçim olacaktır.

Ohrid, Makedonya

Kusursuz doğası, muhteşem sahili ile gidebilecek en iyi adreslerden biri olan Ohrid şehri, deniz tatilinin yanı sıra kültür ve tarih tatilini de bir arada yapabileceğiniz ender bölgelerden biridir. Sıcak kanlı halkı ile kendinizi yabancı hissetmeyeceğiniz bu şehir, tatil rotanız için ideal destinasyonlardandır. Makedonya ucuz bir ülkedir. Bu sayede bütçenizi de çok yormanıza gerek kalmaz.

Yunan Adaları, Yunanistan

Başta Santorino olmak üzere büyüleyici güzellikleri bünyesinde barındıran Yunan Adaları, aradığınız her şeyi bulabileceğiniz ender bölgelerden biri olarak sizleri karşılayacaktır. Gerek deniz, gerek eğlence gerekse doğal güzellikleri ile çoğu kişi tarafından cennetten bir parça olarak adlandırılan bölge, tatilinizi keyifli ve unutulmaz geçirmenizde en iyi adreslerden biri olacaktır. Konaklama, yeme-içme konusunda da her bütçeye hitap eden alternatifleri sunduğundan ötürü, dileyen her şey Yunan Adaları bünyesinde tatilini geçirebilmektedir. Romantik manzaralara ev sahipliği yapan adalara ulaşım seçenekleri de fazla olduğu için Türkiye'den birçok kişi tarafından tercih edilir.

Phuket, Tayland

Uzakdoğu kültürüne merakı olanlar için ideal bir nokta olan Phuket adaları, sakinliği ve temizliği ile balayı çiftlerine keyifli bir tatil vaat ediyor. Birçok kişi Uzakdoğu ülkelerinin pahalı olduğunu düşünse de Phuket, ezberleri bozuyor. Uygun fiyata tatil yapabileceğiniz bu adada, her bütçeye uygun konaklama ve eğlence anlayışı yer almaktadır.

Maldivler

Mavinin en güzel tonu, kumun en güzel halini görebileceğiniz Maldivler, Asya'nın vizesiz seyahat edilebilen büyüleyici yerlerinden biridir. Maldivler'de 1190 ada vardır ve bunun 200'ünde yerleşim alanı varken, yalnızca 100 tanesinde deniz turizmi yapılmaktadır. Her tarafı ile kusursuz bir güzellik sergileyen adalar ülkesi, emin olunuz ki en doğru tercihinizden biri olacaktır.

Doğru bir yurtdışı tatil planı için turları inceleyip, erken rezervasyon indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Bu sayede ödeyeceğiniz ücret yarı yarıya azalabilir. Tur şirketleri arasından doğru bir tercih yapmak için Prontotour'un tatil fırsatlarına göz atın.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.