KARPAZ
okuma süresi: 3 dak.

Çakıcı: "Her eve en az bir maaş girecek"

Çakıcı: "Her eve en az bir maaş girecek"

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler) Milletvekili adayları seçim ziyaretleri kapsamında İskele-Karpaz bölgesini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 02/01/18 12:04
okuma süresi: 3 dak.
Çakıcı: "Her eve en az bir maaş girecek"
A- A A+
Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler) Milletvekili adayları seçim ziyaretleri kapsamında İskele-Karpaz bölgesini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adaylarının parti manifestosu ve broşürler dağıttığı ziyarette, yurttaşların yeni yılı da kutlandı. Özellikle küçük ve orta gelirli vatandaşların ekonomik refahının yukarı çekilmesine yönelik projelerinin ağırlıklı olduğu Seçim Manifestosu vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

TKP Yeni Güçler Genel Başkanı Çakıcı, adanın en güzel bölgesi olan Karpaz'a geçmiş hükümetler döneminde gereken ilginin gösterilmediğini, vatandaşın ve özellikle gençlerin işsizlik sorunuyla baş başa bırakıldığını kaydetti. Hükümete gelmeleri durumunda bölgeyle ilgili önemli projeleri olduğunu belirten Mehmet Çakıcı, tarım açısından verimli toprakların bulunduğu Karpaz'a gereken önemin verileceğinin sözünü verdi. Bakir bir doğaya sahip olan Karpaz'ın deniz, kum ve güneşinin dünyada bulunmaz özellikte olmasına karşın yeterli tanıtımının yapılamadığını kaydeden Çakıcı, turizm teşviklerinin gözden geçirilerek fayda sağlayacak olanlara destek verileceğini söyledi. Çakıcı, otantik ve butik otellerin destekleneceğini, bu sayede işsiz gençlerin de önünün açılacağını vurguladı.

"YOKSULLUK SINIRINDA OLAN VATANDAŞA DESTEK VERİLECEK"

Çakıcı, parti manifestosunda yer alan projelerle ilgili açıklamalarda bulunarak, vatandaşların sorularını da yanıtladı. Sosyal devletin her vatandaşına çalışacak bir iş sağlaması Anayasal hak olmasına rağmen pek çok insanımızın işsizliğe ve açlığa mahkûm edildiğini görmekten üzüntü duyduğunu belirten Çakıcı, bu konuda da taşın altına ellerini koymaktan çekinmeyeceklerini kaydetti.

Çakıcı, " İşsiz kalan vatandaşlara sosyal güvenlik yatırımına bakmaksızın işsizlik geliri sağlanarak her evin en az bir gelirinin bulunduğu yaşam standardı yaratılacak. Yoksulluk sınırında olan ve maddi zorluk içerisinde olan vatandaşlarımızın elektrik ve su faturalarına devlet desteği sağlanacak. Bu gelirlerin kaynağı vergi reformu ile yapılacak gelirden sağlanacak" açıklamasında bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.