İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KTSO'da görev değişimi: Yeni Başkan Candan Avunduk

KTSO'da görev değişimi: Yeni Başkan Candan Avunduk

<p>Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nda (KTSO) görev değişimi: Yeni Başkan Candan Avunduk</p>

Yayın Tarihi: 03/01/18 12:32
okuma süresi: 1 dak.
KTSO'da görev değişimi: Yeni Başkan Candan Avunduk
A- A A+
Kıbrıs Türk Sanayi Odası geçtiğimiz Mayıs ayında yaptığı 31. Olağan Genel Kurul sonrası oluşan yeni yönetim kurulu Oda Başkanlığına oy birliğiyle Mustafa Kaymak'ı seçmişti. 7 ay boyunca bu görevi yürüten Mustafa Kaymak, yurt içinde ve yurt dışındaki yatırımları nedeniyle artan yoğunluktan dolayı başkanlıktan ayrılma kararı aldı.

Mustafa Kaymak bu görevini, geçtiğimi Salı akşamı düzenlenen yönetim kurulu toplantısında oy birliğiyle alınan karar sonrası Candan Avunduk'a devretti. Mustafa Kaymak görevine yönetim kurulu üyesi olarak devam ediyor.

Candan Avunduk'tan boşalan As Başkanlık görevine Atilla Süren,Atilla Süren'den boşalan Yönetim Kurulu Sekreterliği görevine ise, Taner Yolcu oy birliğiyle seçildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.