EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Okullar 8 Ocak'ta tatil oluyor!

Okullar 8 Ocak’ta tatil oluyor!

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı'na bağlı okullar 8 Ocakta okullar tatil oluyor.

Yayın Tarihi: 03/01/18 15:54
okuma süresi: 2 dak.
Okullar 8 Ocak’ta tatil oluyor!
A- A A+
Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı'na bağlı okullar 8 Ocakta okullar tatil oluyor.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı 7 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan milletvekilliği erken seçimi dolayısıyla 8 Ocak Pazartesi günü devlet okullarında eğitime bir gün ara verileceğini açıkladı.

Açıklamada, Bakanlığına bağlı okullarda görev yapan çok sayıda öğretmenin Yüksek Seçim Kurulu tarafından görevlendirildiği ayrıca gerçekleştirilecek olan oylama işlemi için bir çok okulda sandıklar kurulacağı hatırlatıldı.

Açıklamada 'Seçim ve Halk Oylaması'nda yapılan değişiklikler kapsamında gerek oy sayım sürecinin ve sonuçların alınmasının uzun süre alacağını gerekse de çok sayıda öğretmenimizin bu seçimde görev yapacak olmasını ve sandık kurulacak okulların sınıflarının tekrardan eğitime hazır hale getirilebilmesini göz önünde bulundurarak Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı olarak 8 Ocak 2018 Pazartesi günü kamu okullarında eğitim ve öğretime bir gün ara verilmesi uygun görülmüştür' denildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.