GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli'nin simgesi yine alev aldı

Gönyeli'nin simgesi yine alev aldı

Gönyeli'nin simgeleşmiş yapılarından Çetin Kürşat Apartmanı'nın 7'inci katında çıkan ve apartmanın birçok yanına sıçrayan yangın paniğe yol açtı. İtfaiye, ambulans, polis ve Sivil Savunma ekiplerinin müdahale ettiği olayda, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Yayın Tarihi: 05/01/18 09:51
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli'nin simgesi yine alev aldı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Ertuğrul Senova

Yangın, geçtiğimiz gün saat 09.00 sıralarında, Gönyeli Atatürk Caddesi'nde bulunan Çetin Kürşat Apartmanı'nda, Sabahattin Bayraktaroğlu'nun kiracı olarak kaldığı 7'inci katta başladı. Salonda bulunan odun sobasından kaynaklandığı düşünülen yangın, aynı katta bulunan bir dairenin kapısı ve asansör kapısının kısmen yanmasına neden oldu. 8'inci kata sıçrayan yangın, Cemal Çamlıca'ya ait dairenin salon kısmındaki camın ısıdan patlamasına ve salon odası içerisinde bulunan bazı eşyaların yanmasına neden oldu.

Yangının çıktığı sırada, Sabahattin Bayraktaroğlu'nun ailesinin evde bulunduğu öğrenildi. Yangın sonucu söz konusu dairenin salon ve mutfak kısmında bulunan eşyalar yanarak, diğer odaları ise dumandan islenerek zarar gördü.

İtfaiye ve Sivil Savunma ekiplerinin yoğun soğutma çalışmaları sonucu kontrol altına alınan yangın için, Gönyeli Belediyesi'ne ait su tankerleri de olay yerinde hazır bulundu.

Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, yuvası yanan acılı ailenin, ekiplerin yangına müdahale anını heyecanla izlediği anlar objektiflere yansıdı. Alevlerin diğer katlara da sıçraması tehlikesiyle tahliye edilen vatandaşlar, korku dolu anlar yaşadı.

Olay sırasında polis ekipleri, yangın çevresini trafiğe kapattı.



İLK YANGINI DEĞİL…

Yaklaşık 40 yıllık bir yapı olan Çetin Kürşat Apartmanı, 30 Kasım 2014 günü, geçtiğimiz gün meydana gelen yangını yine yaşamıştı. Apartmanın 7'inci katında çıkan yangın, 8'inci kata sıçramış ve bölge halkına yine korku dolu anlar yaşatmıştı.

Yatak odasında prize takılı bulunan uzatma kablosunun kısa devre yapmasıyla çıkan yangın sonucu İki küçük çocuk dumandan etkilenmiş ve tedavi altına alınmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.