ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Raporlar geciktikçe, Demirbağ'ın tutukluluk süresi uzatılıyor

Raporlar geciktikçe, Demirbağ’ın tutukluluk süresi uzatılıyor

Mağusa'da Aralık ayında Big Boss isimli iş yerinin kundaklanması ve iş yerinin ateş verilmesi sonucu Ali Rezay Rasekh Foumani'nin hayatını kaybettiği olayın zanlısı Ali Demirbağ'ın tutukluluk süresi yeniden uzatıldı. Polis Türkiye'den gelecek olan raporları bekliyor.

Yayın Tarihi: 12/01/18 08:06
okuma süresi: 2 dak.
Raporlar geciktikçe, Demirbağ’ın tutukluluk süresi uzatılıyor
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da Aralık ayında Big Boss isimli iş yerinin yanıcı madde dökülerek ateşe verilmesi olayı ve yangın sırasında içeride bulunan Ali Rezay Rasekh Foumani'nin ölümü ile sonuçlanan olay ile ilgili tutuklanan Ali Demirbağ yaklaşık 1 aydır polis soruşturması nedeni ile polis hücrelerinde tutuklu bulunuyor.

Temin edilen tutukluluk süresinin dün dolması nedeni ile yeniden mahkemeye çıkarılan zanlı Demirbağ için 4'ücü kez 8 gün daha tutukluluk süresi emri verildi.

Demirbağ'ın aleyhindeki suçlamalar ile ilgili devam eden soruşturma kapsamında Türkiye'den beklenen pek çok rapor olduğu belirtilirken, temin edilecek raporlar yürütülen soruşturmaya yön vereceğinden zanlı Demirbağ'ın tutukluluk süresi yeniden uzatıldı.

Demirbağ'ın avukatı Kaan Özanıl hücre koşulları ve soğuk nedeni ile 1 aydan beridir Mağusa Polis Müdürlüğü hücrelerinde bekleyen Demirbağ'ın hasta olduğunu söyledi. Özanıl'ın doktor talebi nedeni ile tutukluluk süresi 8 gün daha uzatılan Demirbağ mahkeme emri ile doktor kontrolünden de geçirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.