İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Serdar Denktaş'tan anlamlı mesaj: "İçin rahat olsun baba..."

Serdar Denktaş'tan anlamlı mesaj: "İçin rahat olsun baba..."

Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ı ölüm yıldönümünde andı.

Yayın Tarihi: 12/01/18 18:20
okuma süresi: 1 dak.
Serdar Denktaş'tan anlamlı mesaj: "İçin rahat olsun baba..."
A- A A+
Denktaş'ın mesajı şöyle:

"Bugün eğer farklı düşünen insanlar, bu ülkenin eğitimini, sağlığını, ekonomisini hangimiz daha iyi yönetebiliriz diye seçimlere girebiliyorsa, yaşadığımız topraklarda, halkımız için en iyisini gerçekleştirme şansımız varsa bunun adı egemenliktir. Eğer bugün kendi dilimizde iletişim kurabiliyorsak, çocuklarımızı yetiştirebiliyorsak, kendi inancımızı özgürce yaşayabiliyorsak bunun adı bağımsızlıktır. Bizim gidecek başka yerimiz yok, bu topraklarda doğduk, bu topraklarda yaşayacağız ve bu topraklarda öleceğiz diyorsak bunun adı devlettir. İşte tüm bunlar için, egemenlik, bağımsızlık, özgürlük ve bu devlet için ömrünü adayan lider, Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Raif Denktaş'ı 6. ölüm yıldönümünde, özlemle ve saygıyla anıyoruz. İçin rahat olsun baba. Halkına emanet ettiğin egemenlik, bağımsızlık ve devlet güçlenmeye, yücelmeye devam edecek"...
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.