İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erhürman'ın Denktaş'a "Yetti bu milletin senden çektiği" tepkisi ne oldu da değişti?

Erhürman’ın Denktaş'a "Yetti bu milletin senden çektiği" tepkisi ne oldu da değişti?

4 partinin liderlerinin koalisyon görüşmeleri sürerken, CTP Genel Başkanı Erhürman ile DP Genel Başkanı Denktaş'ın geçmiş dönemdeki tartışmaları sosyal medyada gündeme oturdu.

Yayın Tarihi: 22/01/18 17:30
okuma süresi: 2 dak.
Erhürman’ın Denktaş'a "Yetti bu milletin senden çektiği" tepkisi ne oldu da değişti?
A- A A+
Kıbrıs Postası

Şu sıralarda hükümet ortaklığı yapmaya çalışan iki partinin liderlerinin meclis genel kurulundaki şiddeti oldukça yüksek söz kavgası ve şimdi birbirlerine karşı takınmış oldukları sakin tutum, sosyal medyada ses getirdi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman'ın meclis kürsüsünde konuşma yaptığı sırada DP Genel Başkanı Serdar Denktaş'la başlayan ve çok şiddetli geçen sözlü tartışmasının videosu tekrar gündeme getirilirken, karşılıklı şekilde kullanılan sert sözler siyasi kulisler ve kamuoyunda tartışma konusu oldu.

Erhürman'ın tartışma esnasında Denktaş'a, "Yetti bu milletin senden çektiği" ifadelerini kullandığı dikkat çekerken, Denktaş'ın tartışmanın sonunda genel kurul salonundan çıktığı görülüyor.

Böylesi sert ve ciddi suçlamaların yer aldığı tartışmanın üzerinden geçen çok kısa sürede neyin değiştiği, Erhürman'ın Denktaş'a 'yeter bu milletin senden çektiği' ifadesinin üzerine şimdi koalisyon kurmak yoluna girmesinin tutarsızlık olup olmadığı kulislerde konuşulan konular arasında yer alıyor.

Kısa süre önce yaşanan bu sert tartışmaların ardından şu anda koalisyon görüşmelerine oturan tarafların önceki yıkıcı polemiklerini nasıl izah edecekleri yine kulislerde merak ediliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.