İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Prens William ve Kate Middleton İsveç Kraliyet Ailesi ile buluştu

Prens William ve Kate Middleton İsveç Kraliyet Ailesi ile buluştu

İngiltere Prensi William ve eşi Kate Middleton, İsveç'i ziyaret etti. İngiliz Konsolosluğu tarafından düzenlenen akşam yemeğinde, ünlü çift, İsveç'in siyasi figürleri, İsveç Kraliyet Ailesi, Oscar ödüllü oyuncu Alicia Vikander ve ünlü aktör Stellan Skarsgård ile bir araya geldi. Hamile Düşes, çiçek desenli safran rengi elbisesiyle resmi ziyarette tüm ilgiyi üzerinde topladı.

Yayın Tarihi: 31/01/18 14:49
okuma süresi: 2 dak.
Prens William ve Kate Middleton İsveç Kraliyet Ailesi ile buluştu
A- A A+

İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ve eşi Kate Middleton İsveç'e resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

2011'deki düğünlerinin ardından ilk defa Taçlı İsveç Prensesi Victoria ve eşi Prens Daniel ile bir araya gelen Cambridge Dükü ve Düşesi, başkent Stockholm'daki tarihi yerleri ve sanat galerilerini ziyaret etti.

36 yaşındaki Middleton, İsveç ulusal mimarlık ve tasarım merkezi ArkDes'te sergilenen bir sandalyeye oturarak renkli görüntüler oluşturdu. 6 aylık hamile Düşes, sandalyenin çok konforlu olduğunu belirterek çevresindekilerle şakalaştı.

Şehir gezisinden sonra, İsveç Prensesi ve Prensi birlikte basına kapalı bir öğle yemeği yiyen İngiliz Kraliyeti çifti, ardından futbol ve " buz hockeyi"den esinlenilerek yaratılan bir spor dalı olan "bandy hockey" maçı izledi.

Prens William ve Middleton, karşılıklı takımlara katılarak oyunculara penaltı vuruşlarında destek verdi.

Günün sonunda ise ünlü çift, İngiliz Büyükelçiliği tarafından düzenlenen akşam yemeğine İsveç Başbakanı Stefan Löfven, İngiliz Büyükelçisi David Chairs, İsveç Kraliyet Ailesi, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Alicia Vikander, ünlü aktör Stellan Skarsgård ile birlikte katıldı.

Davetli listesinde birçok moda tutkunu İsveç asilzadesi, model ve oyuncu olmasına rağmen üçüncü çocuğuna hamile olan Middleton, tüm dikkatleri üzerinde topladı.

İngiliz tasarımcı Erdem imzalı, 2 bin pound(yaklaşık 11 bin Türk lirası) değerinde safran rengi ve çiçek desenli uzun bir elbise giyen Düşes, resmi etkinlikte göz kamaştırdı.

Prens George (4) ve Prenses Charlotte (2) isimli iki çocuğa sahip olan çftin bu haftanın sonuna doğru Norveç'i ziyaret edeceği öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.