ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Şişli Günlük Kiralık Evler

Şişli Günlük Kiralık Evler

İstanbul seyahatleriniz için hep aynı otelde kalmaktan sıkılmış olabilirsiniz. Ayrıca her gün artan otel fiyatı da canınızı hayli sıkıyor olabilir.

Yayın Tarihi: 01/02/18 03:32
okuma süresi: 2 dak.
Şişli Günlük Kiralık Evler
A- A A+
Şişli Günlük Kiralık Evler İstanbul seyahatleriniz için hep aynı otelde kalmaktan sıkılmış olabilirsiniz. Ayrıca her gün artan otel fiyatı da canınızı hayli sıkıyor olabilir.

Bu nokta da size ciddi bir haberimiz var Şişli günlük kiralık ev kaldığınız otel kadar ciddi konforu size sağlarken, cebinizi düşünerek çok daha uygun bir fiyata size konaklama olanağı sağlayacaktır. Yoğun geçen bir iş gününü stresini başka insanların gürültüsünü duymadan, gözlerden uzak atabilirsiniz. Şahsınıza münhasır, özel olarak hazırlanan dairelerimizde sadelik ve lüksü bir arada yaşayabilirsiniz.

Dairelerimizde birinci sınıf malzemeler kullanılmış ve sürekli yenilemeler yapılarak konforu arttırılmıştır. Şişli günlük kiralık daire de sıcak su ile doldurduğunuz küvetiniz veya lüks duşa kabininizde duş alıp, yorgunluğunuzu gidereceksiniz. İşten sıkıldınız ve gezmek istiyorsunuz, dünyaca ünlü Ortaköy size sadece 20 dakika mesafede bulunmakta. Lüks restoranları ve müthiş manzarası ile hem gündüz hem de gece gidip özel dakikalar geçirebilirsiniz. Kiralık dairelerimiz, şahsi olarak kullanılacağı gibi aileler içinde kullanıma son derece uygundur.

4 kişilik bir ailenin kısa süreli olarak rahatça kalabileceği Şişli günlük kiralık daireler, bu anlamda muadil dairelere göre daha avantajlıdır. Vermiş olduğunuz ücretin hakkını tümüyle teslim eden dairelerimiz, müşterilerimizin memnuniyeti odaklı hizmet vermektedir. Otopark sorunu olmayan bir bölge de, birçok katlı otopark bulunmakta ve özel aracı olan misafirler, araçlarını bu katlı otoparklara güvenle teslim edebilmektedirler. ###
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.