İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

İngiltere'de 'Ölmekte olan Marksistler' aranıyor

İngiltere'de 'Ölmekte olan Marksistler' aranıyor

İngiltere'de London Review of Books dergisinde yayınlanan ilanla, 'ölmekte olan Marksistler' aranıyor.

Yayın Tarihi: 02/02/18 08:00
okuma süresi: 1 dak.
İngiltere'de 'Ölmekte olan Marksistler' aranıyor
A- A A+

İngiltere'nin ve dünyanın önde gelen edebiyat dergilerinden London Review of Books'ta, "Ölüyor musunuz, Marksist misiniz?" başlığıyla bir ilan yayınlandı. İlanın devamında, " 'Ölmekte olan Marksistler' filmimiz için sizinle röportaj yapmak ya da bir monolog kaydetmek istiyoruz" şeklinde bir açıklama yapılarak, iletişime geçmek için de bir elektronik posta adresi verildi.

Twitter'da ilk olarak 'AdamWFT' isimli hesaptan paylaşılan fotoğraf, binlerce kişi tarafından retweet'lendi ve beğenildi. İlanı paylaşan kullanıcılardan biri, "Hepimiz ölüyoruz ve bir sonraki finansal çöküş öncesinde hepimiz Marksist olmalıyız" yorumunu yaparken; bir diğeri ise, "Ölen Marksistler, soyu tükenen bir tür" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.