TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Külünk'ün 'gazilik' teklifi Erdoğan'ı kızdırdı: "Olur mu öyle şey"

Külünk'ün 'gazilik' teklifi Erdoğan'ı kızdırdı: "Olur mu öyle şey"

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine 'gazilik' unvanı verilmesi için yasa teklifi hazırlayan AK Parti Milletvekili Külünk'e "Olur mu öyle şey" diyerek tepki gösterdiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 02/02/18 12:37
okuma süresi: 1 dak.
Külünk'ün 'gazilik' teklifi Erdoğan'ı kızdırdı: "Olur mu öyle şey"
A- A A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine 'gazi'lik unvanı verilmesi için kanun teklifi hazırlayan AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk'e tepki gösterdiği iddia edildi.

Külünk, Erdoğan'a 'gazilik' unvanı verilmesi için hazırladığı kanun teklifini geçen 23 Ocak'ta TBMM Başkanlığı'na sunmuştu. Külünt teklifinde "Cumhurbaşkanımız FETÖ, PKK, DAEŞ, DHKP/C ve daha birçok terör grubuna karşı yöneltilen mücadelenin başında yerini almıştır. Kendisine 'gazi'lik unvanı verilmelidir" ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, Külünk'ün teklifi Erdoğan başkanlığında yapılan son AK Parti MYK (Merkez Yürütme Kurulu) toplantısında gündeme geldi. Haberde Erdoğan'ın teklife "Olur mu öyle şey" diyerek tepki gösterdiği bilgisine yer verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.