İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Trafikte magandalık

Trafikte magandalık

Aracına çarpan Tuğşat Tekiner'e mahalle arasında silah çeken Hüsnü Aydın tutuklandı.

Yayın Tarihi: 04/02/18 09:18
okuma süresi: 2 dak.
Trafikte magandalık
A- A A+

KIBRIS POSTASI - Nadire BAHADİ

Mağusa'da Hüsnü Aydın isimli şahıs, dün sabah saatlerinde mahalle arasında aracına çarpan Tuğşat Tekiner'e silah çekince tutuklandı. "Korkutmak maksadıyla silah taşıma", "Kanunsuz silah taşıma", "Kanunsuz silah tasarrufu", "Kanunsuz patlayıcı madde taşıma" ve "Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu" suçlamaları ile ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Hüsnü Aydın soruşturma amaçlı 3 gün tutuklu kalacak.

Aracına çarptı diye silah çekti

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlı Hüsnü Aydın'ın 3 Şubat tarihinde saat 10:00 raddelerinde Sincan Sokak içerisinde kullanımındaki PC 483 plakalı araç ile DAÜ'ye gitmekte olduğu esnada sol taraftan üzerine doğru gelip kendisine çarpan HT 030 plakalı araç sahibi Tuğşat Tekiner'e aracında tasarruf ettiği gazlı tabancayı korkutmak amacı ile Tekiner'e gösterdiğini söyledi. Zanlının aracında yapılan aramada söz konusu tabancaya uygun olan birçok şaşma ve sıkıştırılmış gaz bulunduğunu belirten Yücetürk, olay yerinin 60 metre uzağında ise otların içerisinde zanlının tasarrufunda bulundurduğu ve kendisinin attığı tabancanın bulunduğunu açıkladı. zanlının gönüllü ifade vererek konu tabancayı 2017 yılında Türkiye'den getirdiğini itiraf ettiğini belirten Yücetürk, soruşturmanın yeni başladığını belirterek zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.