İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Özkıraç genç yaşında toprağa verildi, Polat tutuklandı

Özkıraç genç yaşında toprağa verildi, Polat tutuklandı

Aslanköy'de Tolga Özkıraç'ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazası ile ilgili olarak tutuklanan TIR şoförü Cumali Polat mahkemeye çıkarılırken, Tolga Özkıraç son yolculuğuna uğurlandı.

Yayın Tarihi: 04/02/18 09:20
okuma süresi: 3 dak.
Özkıraç genç yaşında toprağa verildi, Polat tutuklandı
A- A A+

KIBRIS POSTASI - Nadire BAHADİ

Aslanköy'de 27 yaşındaki Tolga Özkıraç'ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazası sonrasında TIR şoförü Cumali Polat tutuklandı. Dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Polat hakkında soruşturma amacı ile 2 gün tutukluluk süresi temin edildi. Yaşanan feci kazada henüz 27 yaşında trafiğe kurban giden Tolga Özkıraç ise son yolculuğuna uğurlandı. Özkıraç'ın cenazesinde göz yaşları sel oldu. Eşi Feryal Özkıraç'ın feryatları yürekleri dağlarken, acılı anne ise oğlunun geç vakte kadar çalıştırıldığından yakınarak, "Niçin çalıştırırlardı o saate kadar? Ben istedim Mağusa'ya alsınlar oğlum seni, almadılar. Her gece içim yana yana beklerdim kendini" diyerek isyan etti.

Kamera kayıtları incelenecek

Olayın soruşturmasını yürüten polis çavuşu Sinan Çetinbaş mahkemede verdiği ifadesinde, 2 Şubat 2018 tarihinde saat 20:00 sıralarında Mağusa-Lefkoşa Anayolu Aslanköy mevkiinde Tolga Özkıraç'ın yönetimindeki PA 953 plakalı araç ile Mağusa istikametine doğru seyrederken dikkatsizliği sonucu önünde ayni istikamete doğru çift şeritli olan yolun sol şeridi içerisinde seyreden zanlı Cumali Polat'ın yönetimindeki ND 632 plakalı birleştirici TIR'ın arka kısmına çarpması sonucu Özkıraç'ın ölümü ile sonuçlanan bir trafik kazasının meydana geldiğini belirtti. Zanlı Polat'ın kullandığı birleştirici TIR aracın arka ışıklarının kaza esnasında tamamen parçalandığını ifade eden Çetinbaş, kazadan önce ışıkların yanıp yanmadığının tespit edilebilmesi için kamera görüntülerinin inceleneceğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın yeni başladığını belirten Çetinbaş, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak

Mağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Cumali Polat'ın tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Gözyaşları sel oldu

Feci trafik kazasında hayatını kaybeden 27 yaşındaki Tolga Özkıraç dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında Lala Mutafa Paşa Camii'nde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Mağusa'nın sevilen simalarından olan Özkıraç'ın cenaze töreninde ise feryatlar yürekleri dağladı. Özkıraç'ın beklenmeyen ölümü ile sarsılan eşi ile ailesi sevdiklerinin yardımı ile ayakta durabildi. Oğlunun cenaze töreninde fenalaşan acılı anne ambulans ile hastaneye kaldırılırken, 27 yaşındaki gencin geç saatlere kadar çalıştırılmasına isyan etti.

Özkıraç, namazının ardından Mağusa Kabristanlığı'nda toprağa verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.