TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına operasyon

FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına operasyon

Amasya'nın Merzifon ilçesi merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 13 muvazzaf askerden 3'ü tutuklandı.

Yayın Tarihi: 07/02/18 11:24
okuma süresi: 1 dak.
FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına operasyon
A- A A+

Merzifon Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında örgütün "askeri mahrem yapılanması"nda yer aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Merzifon ile Ankara, İstanbul, Balıkesir, Adana, Kayseri ve İzmir'de eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan biri savcılıktaki ifadesinin ardından salıverildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 3'ü tutuklandı, diğerleri de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında firari bir zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.