EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Montessori çocukları sanata dokundu

Montessori çocukları sanata dokundu

KKTC'de Montessori eğitim sistemi ile 0-6 yaş grubu çocuklara kreş ve anaokulu hizmeti veren Kıbrıs Montessori Okulları'nın Girne Şubesi, Ayhatun Ateşin'in, "Sanata ve hayata yeniden başlayışı" çerçevesinde "Sanata Dokunuş" isimli sergisini izledi.

Yayın Tarihi: 08/02/18 07:58
okuma süresi: 3 dak.
Montessori çocukları sanata dokundu
A- A A+

KKTC'de Montessori eğitim sistemi ile 0-6 yaş grubu çocuklara kreş ve anaokulu hizmeti veren Kıbrıs Montessori Okulları'nın Girne Şubesi, Ayhatun Ateşin'in, "Sanata ve hayata yeniden başlayışı" çerçevesinde "Sanata Dokunuş" isimli sergisini izledi

Girne Montessori Okulu öğretmen ve öğrencileri, Ayhatun Ateşin'in, atölyesi Alashia INN'de "Sanata Dokunuş" isimli sergiyi izledi.

19 genç sanatçının eserlerinden oluşan "Sanata Dokunuş" sergisinde Girne Montessori Okulu çocukları ve öğretmenleri, resimden heykele, fotoğraftan seramiğe birçok sanat dalını yakından izleme fırsatı buldu.

Serginin izlenmesinin ardından Ayhatun Ateşin Girne Montessori Okulu öğretmen ve öğrencilerine farklı sanat dallarının icrası ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Girne Montessori Okulu çocukları sergide yer alan bazı eserleri de anne ve babalarına hediye etmek üzere satın aldı.

Ateşin, ayrıca Montessori çocuklarına birer de kitap ayracı hediye etti.

Girne Montessori Okulu öğretmen ve öğrencilerinin, "Sanata Dokunuş" isimli sergi ziyaretine Kıbrıs Montessori Okulları Eğitim Koordinatörü Hatice Düzgün de eşlik etti.

19 SANATÇI OLARCA ESER

Ülkenin tanınmış sanatçılarından Ayhatun Ateşin, Girne Montessori Okulu'na sergi ziyaretleri için teşekkür etti, okul öğretmenlerini ve Montessori çocuklarını sanata vermiş olduğu değerden dolayı tebrik etti.

Sanatçı Ateşin, Girne Montessori Okulu'nu "Sanata Dokunuş" sergisinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ateşin, duayen ve genç sanatçıların güncel eserlerinden oluşan "Sanata Dokunuş" sergisinin Aralık ayından beri izlenime açık olduğunu dile getirerek, sanat sever çok sayıda kişinin resimden heykele, fotoğraftan seramiğe farklı sanat dallarını Alashia INN'de izleme fırsatı bulduğunu dile getirdi.

Ayhatun Ateşin, "Sanatsal Dokunuş" sergisinde, Artin Demirci, Samet Doğan, Elif Aydoğdu Ağatekin, Mediha Şevinç, Vedia Okutan Gaydeler, Gökhan Onur, Ruhiye Onurel Şimşek, Eda Taşlı, Gülay Yakar, Hikmet Uluçam, Umut Germeç, Ayşem Ötük, Aslıhan Kaplan Bayrak, Kadir Selçuk Yaşa, Emrah Güney, Ogün Yücel, Nurseren Tor, Fatma Sarıbaş, Şenay Buluğ'un eserlerinin yer aldığını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.