İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kanbay, Denktaş'ı ziyaretinde vurguladı: "Sonsuz destek ve işbirliği vaadi sunmaya geldim"

Kanbay, Denktaş'ı ziyaretinde vurguladı: "Sonsuz destek ve işbirliği vaadi sunmaya geldim"

Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, yeni hükümetin göreve başlaması dolayısıyla başlattığı nezaket ziyaretleri çerçevesinde Maliye Bakanı Serdar Denktaş'ı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 08/02/18 17:44
okuma süresi: 2 dak.
Kanbay, Denktaş'ı ziyaretinde vurguladı: "Sonsuz destek ve işbirliği vaadi sunmaya geldim"
A- A A+

Kanbay ziyarette, Maliye Bakanı Denktaş'a görevinde başarı diledi ve sonsuz destek ve iş birliği vaadini sunmaya geldiğini söyledi.

TC Lefkoşa Büyükelçiliği müşavirlerinin de yer aldığı ziyarette konuşan Kanbay, önümüzdeki dönemde bakanlığın yapacağı işlerde seçim yasaklarından dolayı kaybedilen sürenin telafi edilmesi temennisinde bulundu ve Denktaş ve çalışma arkadaşlarına başarı diledi.

DENKTAŞ: "DAHA ORGANİZE ÇALIŞACAĞIZ"

Maliye Bakanı Serdar Denktaş da son 20 aydır Büyükelçi Kanbay'la birlikte çalışıldığını ve yeni dönemde Başbakanlık'ın bir alt kademesinde yer alıyor görünse de, mali protokolün uygulanması ve koordinasyonunda daha organize çalışılacağına inandığını belirtti.

"OCAK BAŞI SEÇİM OLMAYACAĞINI TECRÜBE EDEREK GÖRMÜŞ OLDUK"

Sırada bütçenin geçirilmesi bulunduğunu söyleyen Denktaş, "Böylelikle Ocak başı seçim olmayacağını da yaşayarak ve tecrübe ederek görmüş olduk" ifadelerini kullandı.

EKİMDE YENİ MALİ PROTOKOL

Diğer koalisyon ortaklarıyla da görüşmeler yaparak, 2013'te ortaya konan hedeflerin neresinde olunduğunun görüleceğini söyleyen Maliye Bakanı, yerel seçimler sonrası vakit kaybetmeksizin hareket ederek Ekim'de yeni mali protokolü ortaya çıkarmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.