ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Alo Bilet Hattı'ndan ile İndirimli Uçak Biletleri

Alo Bilet Hattı'ndan ile İndirimli Uçak Biletleri

Kalite, kampanya, güvenli uçuş, kusursuz hizmet hiç bu kadar ucuz olmamıştı.

Yayın Tarihi: 09/02/18 01:48
okuma süresi: 3 dak.
Alo Bilet Hattı'ndan ile İndirimli Uçak Biletleri
A- A A+
Kalite, kampanya, güvenli uçuş, kusursuz hizmet hiç bu kadar ucuz olmamıştı.

Alo Bilet Hattı yurtiçi yurtdışı istediğiniz her yere yapacağınız seyahatlerde bir telefon kadar uzağınızdadır. Biletinizi alırken Alo Bilet Hattına danışmadan karar vermeyin. Çünkü size en uygun uçuş rezervasyonunu yapıyorlar. Dünya turuna mı çıkıyorsunuz, iş seyahati mi yapacaksınız ya da anılarınızı ölümsüzleştirecek bir tatil mi planlıyorsunuz, yoksa kafanızı dinleyecek ve yalnız kalmak istediğiniz özel bir gezi mi istiyorsunuz? İşte tüm bunların planını sizler için gerçekleştiriyor.

Yapmanız gereken telefon numarasından ulaşmak ya da internet sitesi üzerinden Alo Bilet Hattı ile size uygun biletleri aratmak. Planladığınız seyahati yazarak size En Uygun Bileti buradan bulabilirsiniz. En doğru ve en ucuz uçak biletine buradan ulaşabilirsiniz. Sizlere kolaylık olması amacıyla Alo Bilet Hattı; yurtiçi ve yurtdışı uçuşları, popüler uçuş rotalarını, popüler kampanyaları ve popüler havayollarını kategorileştirdi ve online rezervasyon imkânıyla tüm bunları sadece tek bir tıkla ayağınıza getirdi. Uçak biletinizi ister peşin ister taksitle ödeyebilir, indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Thy Uçak Biletlerinde öğrencilere %20, gazilerimize ve şehit ailelerimize %50, ordu ve emniyet teşkilatına %20 indirim fırsatı sunuyor. Bu kampanyalardan yararlanmak için şehit yakınlarının, şehidimiz ile aynı soyadı taşıması gerekmektedir. Eşi, çocuğu, anne ya da babası olması gerekmektedir. Bu indirim yurtiçi uçak tarifelerinde geçerlidir. Ayrıca Alo Bilet Hattı ile Türk Hava Yollarından alacağınız biletlerde %40 indirim kazanabilirsiniz.

Thy Kampanyaları siz değerli öğrencileri de düşündü. 13- 25 yaş arası tüm öğrencilerimize %20 indirim fırsatı sunuyor. Bunun gibi birçok kampanyadan haberdar olabilmek için alobilethatti.com'u takip edebilirsiniz. Uçak firmalarının en güncel Uçak Bileti kampanyalarını görüntüleyerek size ve bütçenize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Aynı sayfa üzerinde uçuş seferleri için bilet fiyatlarını aynı anda görüntüleyebilirsiniz.

Alo Bilet Hattı ile uçak bileti almak son derece kolaydır. Bunun için yapmanız gereken tek şey bilet sorgu ekranını kullanarak ihtiyacınıza uygun bileti görüntülemektir. Sizde ucuz ve keyifli bir uçak yolculuğu için Alo Bilet Hattını tercih edin. ###
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.