DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Hostesler bu yolculardan nefret ediyor

Hostesler bu yolculardan nefret ediyor

Ekonomi sınıfında uçmak pek çok kişi için bazı konforsuz anları da beraberinde getiriyor. Ancak bu işi sürekli yapan hostesler için durum biraz daha farklı. İşte havayolu çalışanlarının en rahatsız olduğu yolcu hareketleri...

Yayın Tarihi: 13/02/18 15:51
okuma süresi: 1 dak.
Hostesler bu yolculardan nefret ediyor
A- A A+

İngiliz Independent gazetesi farklı havayolu şirketlerinde görev alan uçuş personeli ile yaptığı mülakat sonrası hostesleri en çok irite eden yolcu davranışlarını belirledi.

Gazetede yer alan habere göre, hostesleri en çok rahatsız eden konuların başında kaba davranışlar, uçaklardaki tuvaletlerin kötü kullanılması kişisel hijyenine özen gösterilmemesi geldi.

Her gün çevresini rahatsız eden yolcular ile başa çıkmak zorunda olan hostesler, sevimsiz yolcuların fotoğraflarını sıklıkla sosyal medyada yayınlıyor.

Sürekli önündeki koltuğu tekmeleyenler, ilgisiz ebeveynler, uçuş görevlilerine kaba davranan yolcular ve yanındakileri rahatsız edecek kadar rahatlığından ödün vermeyenler listenin zirvesindeki yerlerini kimselere kaptırmıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.