GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Anastasiadis: " 'Türk kışkırtmalarından' endişe duyulmasına gerek yok"

Anastasiadis: " 'Türk kışkırtmalarından' endişe duyulmasına gerek yok"

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis, Münhasır Ekonomik Bölge'deki 'Türk kışkırtmalarından' endişe duyulmasına gerek olmadığını belirtti ve MEB'de bulunan Calypso'daki ön açıklamalardan memnun olduğunu bildirdi.

Yayın Tarihi: 13/02/18 18:24
okuma süresi: 2 dak.
Anastasiadis: " 'Türk kışkırtmalarından' endişe duyulmasına gerek yok"
A- A A+

Lefkoşa'daki Athalassa Psikiatri Hastanesi'nde yapılan yeni koğuşun açılışında halkın durumla ilgili endişelerine ilişkin bir soruyu yanıtlayan Anastasiades, hükümetin, ekonomiye ve genelde devlete sorunlar yaratabilecek bir krize meydan vermemek için durumla ilgilendiğini söyledi.

Anastasiadis, bu konuda Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamaları yorumlamak istemedi.

Calypso'da 6-8 trilyon ayakküp doğalgaz bulunduğunun tahmin edildiğine ilişkin İtalyan şirketi ENİ'nin Sözcüsü'nün açıklamalarını yorumlaması istenen Anastasiadis, bundan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

MEB'deki sözde 'Türk kışkırtmalarıyla' ilgili bir soruyu da yanıtlayan Anastasiadis, bundan memnun olmadığını, hükümetin gerekli tüm tedbirleri aldığını belirtti.

Bir gazetecinin, vatandaşların endişeli olduğu yönündeki ifadesi üzerine Anastasiadis, kimsenin endişe etmemesini istedi ve "Hiç kimsenin endişe etmesine gerek yoktur. Ekonomi veya devlet üzerinde yaratılabilecek herhangi bir krizi önlemek amacıyla biz konuyla ilgileniyoruz" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.