ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kerçin 5 torba yem çalmakla suçlanıyor

Kerçin 5 torba yem çalmakla suçlanıyor

Paşaköy'de Bayram Yeşilyurt'a ait ambardan 5 torba büyükbaş hayvan yemi sirkat eden zanlı Ali Kerçin teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 22/02/18 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Kerçin 5 torba yem çalmakla suçlanıyor
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Paşaköy'de Bayram Yeşilkuş'a ait ağılda bulunan ambardan 5 torba büyükbaş hayvan yemi sirkkat ettiği gerekçesi ile tutuklanan zanlı Ali Kerçin dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

"Bina açma" ve "Sirkat" suçları ile ilgili başlatılan soruşturma sırasında suçunu kabul eden Kerçin aleyhindeki soruştura tamamlandı.

Mahkeme, Kerçin'in yurt dışına çıkışı yasaklarken, seyahat belgelerine de el konulması yönünde talimat verdi. Yargılanma safhasında hazır bulunması temin edilmek maksadı ile teminata bağlanan Kerçin, KKTC vatandaşı 1 kefilin imzaladığı 50 bin TL kefalet senedi karşılığında serbest bırakıldı.

POLİS SORUŞTURMASINI TAMAMLADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Yasin Kural mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Ali Kerçin'in, "Bina açma" ve "Sirkat" suçlarından methalder olduğunu belirtti. Zanlı Kerçin'in 19 Şubat 2018'de 20:00 raddelerinde Paşaköy'de, aynı köyde sakin Bayram Yeşilkuş'a ait inek ağılının batı kısmındaki yem ambarının kapalı ve kilitsiz vaziyette bulunan demir kapı sürgüsünü açıp bir cürüm işlemek kastı ile içeriye girdiğini belirten Kural, zanlının 300 TL değerindeki her biri 50 kg olan 5 torba büyük baş hayvan yemlerini sirkat ettiğini açıkladı. 20 Şubat 2018 tarihinde polise yapılan şikayet üzerine zanlının aynı gün tespit edilerek verdiği gönüllü ifade ışığında tutuklandığını belirten Kural, olayda kullanılan araç, 5 adet boş yem torbası ve zanlının ağılının içinden alınan yem örneklerinin emare alındığını söyledi. Zanlının aleyhinde getirilen davayı kabul ettiğini belirten Kural, Ali Kerçin'in teminata bağlanmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.