İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Kate Middleton, hint kınasıyla dövme yaptırdı

Kate Middleton, hint kınasıyla dövme yaptırdı

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Sunderland şehrinde bulunan bir kültür merkezine ziyareti esnasında sağ eline hint kınasıyla geçiçi bir dövme yaptırdı.

Yayın Tarihi: 22/02/18 14:28
okuma süresi: 2 dak.
Kate Middleton, hint kınasıyla dövme yaptırdı
A- A A+

İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ve eşi Kate Middleton, Sunderland'deki yeni bir kamu binasının açılış etkinliğine katıldı.

Cambridge Dükü ve Düşesi, itfaiye istasyondan sanat ve kültür merkezine dönüştürülen kamu alanında çeşitli temaslarda bulundu, dans ve tiyatro performansları izledi.

36 yaşındaki Middleton, Sunderland ziyaretinde 159 sterlin (yaklaşık 850 Türk Lirası) değerinde Seraphine markalı çiçekli bir elbise ve petrol rengi Dolce &Gabbana imzalı trençkot tercih etti.

Asyalı ve Ortadoğulu göçmenlerden oluşan bir topluluğun el sanatları çalışmaları incelerken, içlerinden birinin kendisine hint kınasıyla bir dövme yapıp yapamayacağını sordu.

18 yaşındaki Shajida Begüm, isimli genç kadın, yedi aylık hamile Düşes'in sağ bileğine kınayla bir çiçek deseni çizdi.

Middleton, ayrıca kızı Charlotte'a (2) götürmek için topluluktan birkaç tane "bindis" (Genellikle Hindistan ve Pakistan'da yaygın olarak kullanılan, kadınların alın bölgelerine taktığı bir çeşit mücevher) istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.