İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Kraliyet Ailesi tarihinde ilk: Kraliçe Elizabeth defile izledi

Kraliyet Ailesi tarihinde ilk: Kraliçe Elizabeth defile izledi

Kraliyet Ailesi tarihinde bir ilk... Kraliçe Elizabeth, önceki gün Londra Moda Haftası'ndaki defileyi ön sıradan izledi. Peki ama şu ana kadar hiçbir moda haftasına katılmamış Kraliçe 2. Elizabeth neden böyle bir karar aldı ve hangi tasarımcıyı tercih etti?

Yayın Tarihi: 22/02/18 14:49
okuma süresi: 2 dak.
Kraliyet Ailesi tarihinde ilk: Kraliçe Elizabeth defile izledi
A- A A+

İngiltere Kraliçesi, önceki gün ezber bozdu. 91 yaşındaki II. Elizabeth, Kraliyet Ailesi tarihinde bir ilke imza atarak Londra Moda Haftası kapsamında sergilenen Richard Quinn defilesini izledi.

Kraliyet kuralları gereği Kraliçe Elizabeth, defilenin yapıldığı salona girdiği an herkes ayağa kalktı; alkışlarla karşılanan Kraliçe oturana kadar kimse yerine oturmadı.

Vogue dergisinin ünlü baş editörü Anna Wintour ile birlikte açık mavi takımıyla en ön sırada yerini alan Kraliçe, sonbahar/kış tasarımlarını yakından inceledi.

Defilenin sonunda Kraliçe, Richard Quinn'e kendi adını taşıyan tasarım ödülünü takdim etti.

Her yıl verilecek olan ödülün İngiliz moda dünyasına katkıda bulunmasını ümit ettiğini belirten Kraliçe, İngiliz Moda Konseyi'ne de teşekkür etti.

Kraliçe neden defileye katıldı? Kraliçe Elizabeth'in yıllar sonra bir defileye katılma kararını ardında Brexit olabileceği konuşuluyor.

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkması durumunda en büyük zararın hazır gıda ve tekstilde yaşanacağı tahmin ediliyor. Kraliyet ailesinde ilk kez yaşanan bu etkinliğin tekstilde yaşanabilecek krizin önüne geçmek için yapılan çalışmalardan biri olduğu tahmin ediliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.