İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

İngiltere'de bir binada büyük çaplı patlama meydana geldi

İngiltere'de bir binada büyük çaplı patlama meydana geldi

İngiliz polisi, Leicester şehrinin Hinckley Road bölgesinde bir binada büyük çaplı bir patlama olduğunu açıkladı.

Yayın Tarihi: 25/02/18 23:13
okuma süresi: 2 dak.
İngiltere'de bir binada büyük çaplı patlama meydana geldi
A- A A+
İngitere'nin Leicester şehrinin Hinckley Road bölgesinde bir binada büyük çaplı bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle 2 bina yıkıldı. Bölgeden alevler yükseliyor.

Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Carlisle ve Hinckley Caddesi'nin bir bölümü ve çevre yolları kapatıldı. 60 ev tahliye edildi. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor.

İngiliz polisinden yapılan açıklamada, İngiltere'nin Hinckley Road bölgesinde büyük çaplı bir patlamanın olduğu, güvenlik güçlerinin ve ilk yardım ekiplerinin hızla olay yerine intikal ettiği bildirildi.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda görgü tanıkları, bir apartmandan büyük bir patlama sesinin geldiği bilgisine yer verdi.

Patlamanın olduğu yerde bir binanın çöktüğü belirtiliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi.

Leicestershire Polisi, Twitter'da acil servislerin Hinckley Yolu üzerindeki olayla uğraştığını ve halkın bölgeden uzak durmasını istediğini söyledi.

Polis teşkilatından yapılan açıklamada, "Bütün acil servisler şu anda bununla ilgileniyor" denildi.

Yetkililer patlamaya gaz kaçağının neden olduğunu düşünüyor. İngiliz polisi vatandaşları bölgeyi kullanmamaları konusunda uyardı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.