TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Ataoğlu: "Önceliğimiz, ürettiklerimizi turizm sektörüne pazarlamak"

Ataoğlu: "Önceliğimiz, ürettiklerimizi turizm sektörüne pazarlamak"

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) yetkililerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 28/02/18 18:47
okuma süresi: 2 dak.
Ataoğlu: "Önceliğimiz, ürettiklerimizi turizm sektörüne pazarlamak"
A- A A+

Ataoğlu kabulde, sanayi sektörünün ve üretimin ülke için önemine vurgu yaptı. Sanayicilerin sorunlarının çözülmesi konusunda sürekli işbirliği halinde olacaklarını belirten Ataoğlu, yerli üretim ve istihdamın desteklenmesinin öncelikleri arasında olduğunu belirtti.

Turizm ve Çevre Bakanlığı'ndan verilen bilgiye göre Ataoğlu, sanayicilerin ve yatırımcıların karşılaştığı sorunların aşılması için Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirterek "Sorunlarınız, sorunlarımızdır" dedi.

Özellikle yerli üretim ve yerli istihdam konusuna büyük hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Ataoğlu, "Ürettiklerimizi turizm sektörüne pazarlamak öncelikli hedefimiz. Ürettiklerimizin kaliteli olması yürüdüğümüz yolda bizi istediğimiz noktaya taşıyacaktır" dedi.

Kaliteli yerli üretimin desteklenmesi adına yatırımcılarla sürekli temas halinde olduklarını ifade eden Ataoğlu, "Daha kaliteli üretim yapmalı ve ürünlerimizi pazarlamak için daha çok çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

Mevcut ilişkilerinin artarak devam edeceğini söyleyen Ataoğlu, işbirliği halinde çalışılması halinde sorunların aşılabileceğini söyledi.

AVUNDUK

Sanayi Odası Başkanı Candan Avunduk da, Sanayi Odası ile Turizm ve Çevre Bakanlığı arasında yapılacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Yeni hükümetin hızlı bir şekilde göreve gelmesinin ülkede yaşanabilecek belirsizliğin önüne geçtiğini ifade eden Avunduk, istikrar açısından Bakan Ataoğlu'nun yeniden görev almasından dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.