TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Bozdağ'dan ABD'nin BMGK önerisine yanıt: "Okuduk, iyi okuduk"

Bozdağ'dan ABD'nin BMGK önerisine yanıt: "Okuduk, iyi okuduk"

Türkiye Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD tarafından Türkiye'ye yapılan 'BMGK kararının iyi okunması' tavsiyesine "Biz kararı okuduk, iyi okuduk. Sayılan yerler arasında Afrin yok" diyerek cevap verdi.

Yayın Tarihi: 01/03/18 10:40
okuma süresi: 2 dak.
Bozdağ'dan ABD'nin BMGK önerisine yanıt: "Okuduk, iyi okuduk"
A- A A+

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Suriye'de ateşkesle ilgili alınan karar için "Ateşkes tüm Suriye'de geçerli, Türkiye'nin BMGK'da kabul edilen tasarıyı iyi okuması lazım" dedi.

Bu ifadelere cevap veren Bozdağ da ateşkesin Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nı engellemediğini söylerken "Biz kararı okuduk, iyi okuduk. Sayılan yerler arasında Afrin yok. DEAŞ'la ve bununla alakalı örgütler bu ateşkesin dışındadır" dedi.

'YOK, YOK, YOK'

Bozdağ, erken seçim iddiaları için de "Daha önce bir kere erken seçim oldu, esasında çaresizlikten alınmış bir çare seçimidir. Türkiye'nin önünü açmak için yapılan bir seçimdi. Erken seçim yoktur, vaktinde seçim vardır. Bunu daha kaç defa tekrar edeceğiz. Yok diyoruz, yok diyoruz, yok diyoruz. AK Parti'nin geleneğinde vaktinde seçim vardır. Bu geleneğe alışmayanlar, bu geleneğe alışsalar iyi olur. Seçim vaktinde olacaktır. Herkes planını ona göre yapsın" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.