İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

May ile Trump, gümrük vergisi krizini görüştü

May ile Trump, gümrük vergisi krizini görüştü

İngiltere Başbakanı Theresa May, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü. May görüşmede, Trump'ın çelik ve alüminyuma getirmeye hazırlandığı gümrük vergileri konusunda İngiltere'nin 'derin kaygısını' iletti.

Yayın Tarihi: 05/03/18 07:45
okuma süresi: 1 dak.
May ile Trump, gümrük vergisi krizini görüştü
A- A A+

İngiltere Başbakanlık ofisi '10 Numara'dan yapılan yazılı açıklamada, May'in bugün gerçekleşen telefon görüşmesinde Trump'ın çelik ve alüminyuma getirmeye hazırlandığı gümrük vergileri konusunda İngiltere'nin 'derin kaygısını' ilettiği belirtildi. May, bu alandaki küresel kapasite fazlalığının tek yanlı eylemler ile değil, çok yanlı görüşmeler ve eylemler ile çözülmesinin bütün tarafların yararına olacağını vurguladı.

Öte yandan açıklamaya göre, görüşmede Doğu Guta'daki insani durum da ele alındı. Doğu Guta'daki durumun 'insani felaket' boyutuna ulaştığı konusunda görüş birliğine varan iki liderin, Doğu Guta'ya yönelik şiddeti durdurmak ve sivilleri korumak için derhal harekete geçmesi gerektiği konusunda anlaştığı kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.