ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Pimapen Tamiri Deyip Geçmeyin

Pimapen Tamiri Deyip Geçmeyin

Pencerelerde sorunlar yaşanmaması için hava almayı daha iyi yapan ve evlerde çocukların pencere sarkmalarından uzak tutmak için pencereyi üstten açmanıza yarayan üstten açma işlemi yapılmaktadır.

Yayın Tarihi: 07/03/18 01:11
okuma süresi: 2 dak.
Pimapen Tamiri Deyip Geçmeyin
A- A A+

Pencereleri Çift Açılıma Çevirme İşlemleri

Pencerelerde sorunlar yaşanmaması için hava almayı daha iyi yapan ve evlerde çocukların pencere sarkmalarından uzak tutmak için pencereyi üstten açmanıza yarayan üstten açma işlemi yapılmaktadır. Pimapenlerde yaptırmak istediğinizpimapen tamiri vepimapen çift açılıma çevirme işlemlerinizi her ne marka olursa olsun çevirme işlemini gerçekleştiriyoruz. Çift açılıma çevirme işlemlerinin fiyatını öğrenmek isteyenlere keşifler sonucunda çift açılıma çevirme fiyatı verilerek kullanıcı bilgilendirilir. Çevrim işlemini ekibimizde bulunan ustalarımız gerçekleştirmektedir.

Pencerelerde Çift Açılım Sistemleri

Pencerelerin daha kullanışlı hale getirmek için birçok kişi tarafından talep edilen çift açılım işlemlerini ekibimiz gerçekleştirerek pencerenizi daha kullanışlı hale getirmektedir. Evleri havalandıran ve yağışlardan uzak tutan pencereyi çift açılıma çevirme işlemlerinde pencereler kontrol edildikten sonra uygulama yapılmaktadır. Vorne marka pencerelerde çift açılım işlemi yaptırmak ve bu işlem hakkında bilgi almak ve fiyat öğrenmek isteyenlere vorne çift açılım fiyatları verilmektedir. Genel servis hizmetlerimiz içerisinde cam balkon imalat montaj ve tamir hizmetlerimizde bulunmaktadır.

YILMAZ DEKORASYON

https://www.yilmazpimapen.com/

ADRES

Zafer Mahallesi Güney Sokak No:12 Yenibosna/Bahçelievler

TELEFON

0532 663 95 58

0537 403 31 58 ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.