YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Instagram'da bu pozları verenlere kötü haber!

Instagram'da bu pozları verenlere kötü haber!

Sosyal medyada paylaştığımız yüzlerce hatta binlerce fotoğraf, diğer kullanıcılara ne hissettiriyor? Hangi fotoğraflar en çok beğenilirken, hangileri sinir bozuyor? Sorunun cevabını İngiliz bir turizm firması sorarken yanıtları da İngiliz The Sun gazetesinde yer aldı.

Yayın Tarihi: 07/03/18 12:54
okuma süresi: 2 dak.
Instagram'da bu pozları verenlere kötü haber!
A- A A+

Instagram'da paylaşılan fotoğrafların takipçiler üzerindeki etkilerini inceleyn 'onları çileden çıkaran pozları' öğrenmemize de yardımcı oldu. İngiltere merkezli bir turizm şirketi, insanları en rahatsız eden tatil fotoğraflarını belirledi.

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan araştırmada, yazları gidilen tatillerde çekilen selfie'ler, insanları en fazla rahatsız eden fotoğraflar arasında yüzde 34'le birinci sırada yer aldı.

İkinci sırada ise kadınların çok sevdiği pozlardan biri var. Sahil kenarında bacakların çekildiği bu klasikleşmiş fotoğraf, araştırmaya katılanların yüzde 22'sinin içinde kızgınlık uyandırdı.

Üçüncü sırada ise "habersiz çekilmiş" gibi duran fotoğraflar yer aldı.

Listenin dördüncü sırasında öpüşen çift fotoğrafları yerleşti.

Onu ise tarihi yerleri ve güneşi ellerken çekilen pozlar takip etti.

Sevdiklerinizin nefretine hedef olmak istemiyorsanız, bunların dışında havada donmuş fotoğrafınızı ve kuma yazdığınız mesajlarınızı da paylaşmamayı tercih edebilirsiniz.

Araştırmada insanları en az kızdıran fotoğraflar ise ülkelerin simgesi haline gelen anıt, tarihi eser vs. fotoğrafları olarak belirlendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.