GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Türk ve Rum partiler anlaşamadı

Türk ve Rum partiler anlaşamadı

Ledra Palace'da yapılan son toplantıda, siyasi partilerin ortak bildiri yayınlayamadığı #gözdenkaçmadı.

Yayın Tarihi: 08/03/18 19:18
okuma süresi: 2 dak.
Türk ve Rum partiler anlaşamadı
A- A A+
Türk ve Rum siyasi partiler dün Ledra Palace'daki rutin toplantıda bir araya geldiler.

Her toplantı sonrasında yapılan ortak açıklama ise, son toplantı sonrasında yapılamadı.

Toplantının bu ayki tartışma konusu; "Crans Montana çöküşünden sonra Kıbrıs sorununu nihai bir çözümle noktalamak ve artık bir sonuç almak için ne gibi adımlar atılmalı" idi...

Tartışılan bu konu üzerinde Kıbrıs Türk tarafının mecliste temsil edilen siyasi partileri, müzakerelerin sonuç odaklı ve bir süre ile sınırlı olması gerektiği görüşünü savunurken, Kıbrıs Rum tarafındaki partilerinin tümünün bunu reddettiği öğrenildi.

2014 tarihli ortak açıklama metninde dahi müzakerelerin sonuç odaklı ve yapılandırılmış bir şekilde devam etmesi gerektiği konusunda liderler anlaşmış iken, Kıbrıs Rum siyasi partilerin atmış olduğu bu geri adımdan dolayı toplantı sonucunda ortak bir bildiri yayınlanamadı.

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.