TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Ünlülerin tasarımcısı da İran'da düşen Türk jetindeydi

Ünlülerin tasarımcısı da İran'da düşen Türk jetindeydi

İran'dan gelen üzücü kaza haberinin ardından hayatını kaybedenlerin de kimlikleri belirlendi. 3'ü mürettebat 11 kişinin hayatını kaybettiği ve Başaran Holding'e ait uçakta bulunan yolculardan birinin de ünlülerin tercih ettiği bikini markası Lily & Rose'un kurucusu Liana Hananel olduğu açıklandı.

Yayın Tarihi: 12/03/18 07:30
okuma süresi: 1 dak.
Ünlülerin tasarımcısı da İran'da düşen Türk jetindeydi
A- A A+
Aralarında Özge Ulusoy, Rüya Büyüktetik, Şeyma Subaşı ve Martha Graeff gibi ünlülerin tercih ettiği bikini markası Lily And Rose'un kurucusu Liana Hananel de uçaktaki yolculardan biriydi.

Uçakta Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın yanı sıra ünlülerin tercih ettiği bikini markasının kurucusunun da olduğu belirlendi.

2012'de İstanbul'da kurulan şirket, özellikle farklı vücut tiplerine sahip kadınlar için yaptığı tasarımlarla biliniyordu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.