ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Olsson'un ölüm nedeni: "Düşmeye bağlı kırıklar, beyin kanaması ile iç organ yaralanması"

Hans Göran Olsson'un ölüm nedeni: "Düşmeye bağlı kırıklar, beyin kanaması ile iç organ yaralanması"

Girne'de St. Hilarion kalesini ziyareti sırasında düşerek yaşamını yitiren İsveç'li turistin ölüm sebebi, "yüksekten düşmeye bağlı çoklu kaburga ve kafatası kemiği kırığı, beyin kanaması ile iç organ yaralanması" olarak açıklandı.

Yayın Tarihi: 13/03/18 15:08
okuma süresi: 1 dak.
Hans Göran Olsson'un ölüm nedeni: "Düşmeye bağlı kırıklar, beyin kanaması ile iç organ yaralanması"
A- A A+
Hans Göran Olsson'ın ölümü ile ilgili Polisten yapılan açıklamaya göre, dün öğle saatlerinde St. Hilarion kalesini ziyarete giden İsveç uyruklu 75 yaşındaki turist, kalenin ikinci bölümünün bulunduğu kuzey kısmından yaklaşık 100 metre yükseklikten, muhtemelen dengesini kaybederek düşmesi sonucunda yaşamını yitirdi.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde bugün yapılan otopsisi neticesinde, ölüm sebebinin "yüksekten düşmeye bağlı olarak gelişen çoklu kaburga ve kafatası kemiği kırığı, beyin kanaması ile iç organ yaralanması" olduğu tespit edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.