ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Çatalköy Belediyesi "18 – 24 Mart İkinci Bahar" etkinliği düzenlendi

Çatalköy Belediyesi “18 – 24 Mart İkinci Bahar” etkinliği düzenlendi

Çatalköy Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği, 18-24 Mart " Yaşlılar Haftası" kutlamaları bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi.Geziye, kentte yaşayan yerli ve yabancı vatandaşların ilgisi büyüktü.

Yayın Tarihi: 22/03/18 11:21
okuma süresi: 2 dak.
Çatalköy Belediyesi “18 – 24 Mart İkinci Bahar” etkinliği düzenlendi
A- A A+
Çatalköy Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği, 18-24 Mart " Yaşlılar Haftası" kutlamaları bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Geziye, kentte yaşayan yerli ve yabancı vatandaşların ilgisi büyüktü. Mağusa bölgesine yapılan gezide önce St. Barnabas ardından Othello Kalesi gezildi. İkinci baharlarını yaşayan vatandaşlarımız Mağusa çarşısını gezip alışveriş yapma fırsatı buldu. Ardından Restaurant'ta yenilen Öğle yemeği ve onlar için hazırlanan canlı müzik eşliğinde güzel bir gün geçirdiler.

Düzenlenen etkinliğe,Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, bazı meclis üyeleri ve görevli personeller katıldı. Yemekte Hulusioğlu masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşların hem sohbetlerine ortak oldu, hem de onlarla anı fotoğrafları çektirdi. Hulusioğlu ayrıca, Geziye sağlık sponsoru olarak katkı koyan Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.