ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Manisoy: "Tabelalar zamanında konulmamalıydı"

Manisoy: "Tabelalar zamanında konulmamalıydı"

İçişleri Bakanlığı'nın verdiği talimat doğrultusunda gece kulübü tabelaları yol kenarlarından kalktı.

Yayın Tarihi: 24/03/18 10:24
okuma süresi: 2 dak.
Manisoy: "Tabelalar zamanında konulmamalıydı"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Cansu Yarışan

Geçtiğimiz haftalarda karara bağlanan tabelaların yol kenarlarından kaldırılması işlemi devam ediyor.

Gece kulüplerinin yol kenarlarında trafiği etkileyen ışıklı tabelaları yol kenarlarından kaldırıldı.

Lefkoşa, Girne ve Alayköy bölgesinde olan gece kulüplerinin tabelaları sökülürken, Mağusa bölgesindeki çalışmaların hala devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan sadece ışıklı ve trafiği etkileyen tabelalar değil cinsel içerikli tabelaların da oldukları yerden söküldüğü öğrenildi.

"TABELALAR ZAMANINDA KONULMAMALIYDI"

KKTC'deki gece kulüplerinin büyük çoğunluğunun Alayköy'de bulunduğu bilinirken, yol kenarında bulunan gece kulübü tabelalarının kaldırılmasıyla ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan Alayköy Belediye Başkanı Hulusi Manisoy, "Tabelalar zamanında konulmamalıydı" dedi.

"YAŞANAN DURUM ŞEHİR PLANLAMASINDA YAPILAN HATALARIN SONUCU"

Uzun yıllar önce yol kenarına konulan gece kulüplerinin tabelaların kaldırılması için faaliyete geçilmesinde geç kalındığını ve söz konusu durumun şehir planlanmasında yapılan yanlışların sonucu olduğunu kaydeden Manisoy, "İlk etapta tabelaların trafiği olumsuz etkileyeceği düşünülmeden hareket edildi.

Uzun vadeli düşünülmesi gerekirdi. Şimdi yaşanan durum şehir planlamasında yapılan hataların sonucu. Alayköy Belediyesi olarak daha önce Alayköy sınırları içerisinde bulunan gece kulüplerinin sayısının fazla olduğunu da söylemiştik. Ancak sayılarının azaltılması veya kapatılması belediyenin yetkisinde değil. Bakanlar Kurulu kararı gerekiyor" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.