YENİERENKÖY
okuma süresi: 3 dak.

Emrah Yeşilırmak Yenierenköy Belediye Başkanlığı'na aday!

Emrah Yeşilırmak Yenierenköy Belediye Başkanlığı'na aday!

Halkın Partisi'nden kısa süre önce istifa eden Emrah Yeşilırmak Yenierenköy Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Yayın Tarihi: 28/03/18 11:26
okuma süresi: 3 dak.
Emrah Yeşilırmak Yenierenköy Belediye Başkanlığı'na aday!
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Halkın Partisi üyesi olan ve kısa süre önce yaptığı açıklama ile partiden istifa eden Emrah Yeşilırmak Yenierenköy Belediye Başkanlığı'na bağımsız adaylığını açıkladı.

Yeşilırmak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yakın çevresi ile Yenierenköy Belediyesi'nin sorunları ile ilgili konuştuğunu ve bu kararı verdiğini söyledi.

Öncelikli amacının ise belediye ve bölgeyi bir viyon ile kalkındırmak olduğunu açıklayan Yeşilırmak'ın paylaşımı şöyle:

"Sevgili arkadaşlarım, değerli Yeni Erenköy ve bölge halkı; yaklaşık olarak 1 aydır her kesimden arkadaşlarımla görüşerek Yeni Erenköy Belediyesinin geleceğini konuştuk ve yapılan istişareler sonucunda elimi taşın altına koymaya karar verdim bu nedenle 2018 yılı haziran ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Bağımsız Yeni Erenköy Belediyesi Başkan adayı olmaya karar verdim.

Bu yola çıkarken öncelikli amacım belediyemizi ve bölgemizi bir vizyon çerçevesinde kalkındırmaktır. Ortak paydası Yeni Erenköy ve bölge halkının geleceği olan tüm vatandaşlarımızı yanımda görmekten büyük mutluluk duyarım. Adil, hizmetkar, çalışkan, saygılı ve bir belediye başkanına yakışır şekilde tüm halkımıza hak ettiği hizmeti sunacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Haziran ayındaki yerel seçimlerinden sonra eğer göreve gelirsem çok kötü bir mali tablo ile karşı karşıya kalacağımın farkındayım ancak tecrübelerimle birinci hedefim aylardır maaş alamayan personellerimizin maaşlarını gerekli istişareler yaparak bir ödeme formülü ile ödeme olacaktır.

İkinci hedefim Yenierenköy Belediyesinin gelirlerini arttırarak gelir-gider dengesini sağlamak ve denk bir bütçe oluşturarak MALİ DİSİPLİNİ sağlamak olacaktır.

Üçüncü hedefim belediye bünyesinde plan ve proje birimi kurmaktır. Kuracağımız bu birim ile bölge halkımızın yararı esas alınarak projeler hazırlamak ve hazırlanan projelere mali ve finansman desteği bulmak olacaktır. Dördüncü hedefim Yeni Erenköy belediyesinde oluşan düzensizliği gidermek ve bir disiplin altında belediyeyi yönetmektedir. Bu saydığım hedefler sadece öncelikli hedeflerdir yani bölgemizi kalkındırmak için seçim sürecinde diğer projelerimi bölge halkı ile paylaşacağım. Projeler bağlamında bölge halkı yararına fikir üreten veya iş yapmak isteyen insanlarımızdan da faydalanacağımı bilmenizi isterim.

Tüm bölge halkımıza hayırlısı olsun.
Saygılarımla,
Emrah Yeşilırmak"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.