TATLISU
okuma süresi: 2 dak.

Montessori çocukları kamp ateşini Tatlısu'da yaktı

Montessori çocukları kamp ateşini Tatlısu'da yaktı

Girne Montessori Okulu, "Anneli Çocuklu Bahar Kampı" etkinliğini bu yıl Tatlısu'da faaliyet gösteren Zambak Tatil Köyü'nde yaptı. Kamp etkinliğine, Girne Montessori Okulu öğretmenleri ve okul öğrencisi 30 çocuk annesi ile birlikte katıldı.

Yayın Tarihi: 31/03/18 17:09
okuma süresi: 2 dak.
Montessori çocukları kamp ateşini Tatlısu'da yaktı
A- A A+

KKTC'de Montessori eğitim sistemi ile 0-6 yaş grubu çocuklara kreş ve anaokulu hizmeti veren Kıbrıs Montessori Okulları'nın Girne şubesi, "Anneli Çocuklu Bahar Kampı" etkinliği çerçevesinde yılın ilk kamp ateşini Tatlısu'da faaliyet gösteren Zambak Tatil Köyü'nde yaktı.

Girne Montessori Okulu'nun "Anneli Çocuklu Bahar Kampı" etkinliğine Kıbrıs Montessori Okulları Eğitim Koordinatörü Hatice Düzgün, okul öğretmenleri ve 30 çocuk anneleri ile birlikte katıldı.

Girne Montessori Okulu'nun 2 günlük kamp etkinliğinin ilk gününde, Zambak Tatil Köyü'nün restoranında yenilen akşam yemeğinin ardından kamp ateşi yakıldı.

Kamp ateşinin etrafında şarkılar söylendi, dans edildi.

Tatlısu'yu adım adım gezdiler

Girne Montessori Okulu'nun organize ettiği kampın ikinci gününde kampçılar, kahvaltıdan sonra hep birlikte yoga yaptılar, ardından bölgedeki çilek serasını gezdiler.

Girne Montessori Okulu öğrencisi 30 çocuk anneleri ve öğretmenleri ile birlikte seradan çilek topladı, keyifli dakikalar yaşadı.

Çilek serası gezisinin ardından kampçılar Tatlısu'nun gözde turistik mekanlarından olan Minia Kıbrıs'ı ziyaret etti.

Girne Montessori Okulu kamp gurubu ardından Tatlısu köyünü ziyaret etti, köy halkı ile sohbet etti, kaynaştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.