LAPTA
okuma süresi: 1 dak.

Mustafa Aktuğ Lapta Belediyesi bağımsız başkan adayı

Mustafa Aktuğ Lapta Belediyesi bağımsız başkan adayı

2018 yerel seçimlerinde, Lapta Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olacağını belirten Mustafa Aktuğ, 04 Nisan Çarşamba günü, saat 12:00'de Lapta Lapida Hotel'de yapacağı basın toplantısı ile prensiplerini ve projelerini açıklayacağını bildirdi.

Yayın Tarihi: 01/04/18 18:25
okuma süresi: 1 dak.
Mustafa Aktuğ Lapta Belediyesi bağımsız başkan adayı
A- A A+
Aktuğ açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"2018 Yerel Seçimlerinde, Lapta Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olacağımı 04 Nisan 2018 Çarşamba gün, saat 12:00'de Lapta Lapida Hotel'de yapacağım basın toplantısı vesilesi ile değerli basın mensupları ve kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Halkımız ve bölgedeki sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde çalışarak, bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize ve birlikte üreteceğimiz projelerimizle beldemizi daha güzel günlere taşıyacağımıza inancımız tamdır.

Bu bağlamda gerek prensiplerimizi gerekse projelerimizi açıklayacağımız basın toplantımızda tüm Halkımız ve Basın Mensuplarımızı aramızda görmek bizlere onur verecektir."

Saygılarımla

Mustafa Aktuğ
Lapta Bağımsız Belediye Başkan Adayı
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.